Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > ΚΟΣΜΟΣ > Viral σκηνικό με Νάνι: Έκλεψε φανέλα από οπαδό, νομίζοντας πως είναι δική του! (video)

Viral σκηνικό με Νάνι: Έκλεψε φανέλα από οπαδό, νομίζοντας πως είναι δική του! (video)

Ο Νάνι φέρεται να έκλεψε μια φανέλα από έναν οπαδό, υποστηρίζοντας πως του την είχαν πάρει πριν από χρόνια.

Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει τις τελευταίες ώρες ένα πολύ… περίεργο περιστατικό. Πρωταγωνιστής σε αυτό ο Νάνι, ο οποίος κατηγορείται για κλοπή.

Πιο συγκεκριμένα ένας οπαδός τον πέτυχε τυχαία, καθώς ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρισκόταν στο αυτοκίνητό του. Εκείνος ζήτησε από τον Νάνι να του υπογράψει μια φανέλα με το όνομά του, αλλά αρνήθηκε. Μάλιστα του είπε πως αυτή ήταν μια εμφάνιση που του είχαν κλέψει το 2017 και την… έκλεψε πίσω!

Ο οπαδός έχει κάνει ήδη μήνυση προς τον 37χρονο ποδοσφαιριστή. Επιπλέον υποστηρίζει πως δεν πρόκειται για αυθεντική φανέλα, αλλά αντίγραφο. Μάλιστα ανέφερε πως διαθέτει και την απόδειξη της μπουτίκ από την οποία την αγόρασε.

Δείτε το βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media:

Από την πλευρά του ο Νάνι είπε πως το 2017 μια καθαρίστρια του είχε κλέψει αρκετά ενθύμια από τη συλλογή του. Γι’ αυτόν τον λόγο νόμιζε πως πρόκειται για τη δική του φανέλα. Σε κάθε περίπτωση, ο ίδιος επικοινώνησε με τη Nike προκειμένου να διαπιστώσει αν όντως είναι αυτή.

Σχετικά άρθρα