Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > ΚΟΣΜΟΣ > Ο Μέσι Νο.1 όλων των εποχών για Marca, «κράξιμο» για τους τρεις πάνω από τον Μαραντόνα!

Ο Μέσι Νο.1 όλων των εποχών για Marca, «κράξιμο» για τους τρεις πάνω από τον Μαραντόνα!

Ποιοι «χωρίζουν» τους Λιονέλ Μέσι και Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα στην ψηφοφορία της Marca και προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις;

Μέσι Μαραντόνα Marca

Η ψηφοφορία της Marca, για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών, έφερε τον Λιονέλ Μέσι στην πρώτη θέση, αλλά «σήκωσε» πολλή συζήτηση, για τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα!

Ο 37χρονος θρύλος, που πλέον αγωνίζεται στο MLS και την Ίντερ Μαϊάμι, πήρε αυτόν τον άτυπο τίτλο. Μάλιστα, διεξήχθη και σχετική εκδήλωση, για να τιμηθεί.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα πέρασαν για ώρες σε δεύτερη μοίρα, αλλά μόλις η σκόνη του εντυπωσιακού event «κάθισε», επικράτησε ένας μικρός χαμός. Ο λόγος ήταν ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

Συγκεκριμένα, στην ψηφοφορία της Marca ο Μαραντόνα έμεινε πίσω από τον Λιονέλ Μέσι, αλλά και τρεις ακόμα! Οριακά, δηλαδή, «μπήκε» στο Top-5.

Μπροστά του ήταν οι Κριστιάνο Ρονάλντο (Νο.2), Πελέ (Νο.3), αλλά και ο Αλφρέντο Ντι Στέφανο (Νο.4). Πίσω του έμεινε ο Γιόχαν Κρόιφ.

Προφανώς, οι συγκεκριμένες επιλογές προκάλεσαν αντιδράσεις. Όπως συμβαίνει κάθε φορά, άλλωστε, στην περίπτωση μίας τέτοιας ψηφοφορίας.

Ειδικά σε Αργεντινή και Καταλονία, θυμήθηκαν πως για τους ίδιους, η Marca έχει ξεκάθαρη προτίμηση για τη Μαδρίτη.

Σχετικά άρθρα