Αρχική > ΜΠΑΣΚΕΤ > Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ > Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου: Έβαψε πράσινο το πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» στις γυναίκες και μπαίνει χειρουργείο

Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου: Έβαψε πράσινο το πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» στις γυναίκες και μπαίνει χειρουργείο

Μεγάλο το πλήγμα για τον Παναθηναϊκό που θα χάσει την Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου για κάποιο διάστημα.

Σταμολαμπρου

Η Νίκη-Άννα Σταμολάμπρου έσφιξε τα δόντια για να παραστεί στο ντέρμπι «αιωνίων» της δεύτερης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ γυναικών και αφού πήρε τον Παναθηναϊκό από το χέρι για τον οδηγήσει στο θετικό αποτέλεσμα στο κατάμεστο «Παύλος Γιαννακόπουλος», μπαίνει στα πιτς.

Η διεθνής Ελληνίδα γκαρντ που έκανε πράματα και θάματα απέναντι στην πρώην ομάδα της (δεύτερη σεζόν απ’ όταν πήρε την απόφαση να περάσει τον «απαγορευμένο δρόμο») φορτώνοντας το «ερυθρόλευκο» καλάθι με 19 πόντους στο πρόσφατο ντέρμπι (65-59), θα χρειαστεί να κάνει χειρουργείο για να διορθώσει το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί στους κοιλιακούς.

Η αρχηγός του Παναθηναϊκού ακολούθησε συντηρητική θεραπεία μήπως και απέφευγε το νυστέρι και θέλοντας να είναι παρούσα στην αρχή της περιόδου, έκανε τους πόνους στην άκρη για να αγωνιστεί στο ντέρμπι «αιωνίων» όπως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει δεν της επιτρέπει να συνεχίσει χωρίς χειρουργική επέμβαση.

Όπως τόνισε και η πρωταγωνίστρια της ομάδας της Γκουζίνη την Κυριακή (13/10) στο Κλειστό της Λεοφώρου, «Έχω ταλαιπωρηθεί από μικροτραυματισμούς τελευταία, αλλά αυτά είναι παιχνίδια καρδιάς. Είχα ενοχλήσεις, αλλά τα άφησα όλα πίσω. Θα έδινα τα πάντα για να κερδίσει η ομάδα μου». Άλλη αναβολή ωστόσο δεν χωράει.

Σχετικά άρθρα