Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ > Ελλάδα-Ιρλανδία: Με «συνταγή» Wembley και μία αλλαγή ο Γιοβάνοβιτς!

Ελλάδα-Ιρλανδία: Με «συνταγή» Wembley και μία αλλαγή ο Γιοβάνοβιτς!

Γνωστές έγιναν οι επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή, Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το παιχνίδι με την Ιρλανδία. Μία μόνο αλλαγή η ενδεκάδα!

ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ

Γνωστές έγιναν οι επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την πολύ κρίσιμη αναμέτρηση της Ελλάδας με την Ιρλανδία. Η Εθνική μας επιθυμεί να κεφαλαιοποιήσει τη μεγαλειώδη επικράτηση με 2-1 προ ημερών στο Wembley, κερδίζοντας την Ιρλανδία στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του ομίλου της στο Nations League.

Ωστόσο, ο ομοσπονδιακός προπονητής μας, δείχνει έμπρακτα εμπιστοσύνη στην ομάδα του και επιβραβεύει τους… 10 που έπαιξαν στο μεγάλο παιχνίδι, εις μνήμην φυσικά και του αδικοχαμένου, Τζορτζ Μπάλντοκ.

Έτσι λοιπόν θέσεις στον αγωνιστικό χώρο του Γεώργιος Καραϊσκάκης παίρνουν άπαντες πλην του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη. Στη θέση του, ο Παντελής Χατζηδιάκος της Κοπεγχάγης.

Επέστρεψε ο Κώστας Τσιμίκας που μπορεί να έρθει από τον πάγκο. Απουσιάζει από την αποστολή της Εθνικής, ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης που συμπλήρωσε κάρτες.

Αναλυτικά, η ενδεκάδα της Εθνικής:

Ελλάδα (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Βλαχοδήμος, Ρότα, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Γιαννούλης, Κουρμπέλης, Σιώπης, Μασούρας, Τζόλης, Μπακασέτας, Παυλίδης.

Ενω, στον πάγκο για την Εθνική μας βρίσκονται οι: Τζολάκης, Μανδάς, Βαγιαννίδης, Ντόη, Ρέτσος, Πέλκας, Ζαφείρης, Χατζηγιοβάννης, Κωνσταντέλιας, Μάνταλος, Δουβίκας και Τσιμίκας.

Τέλος, αυτή είναι και η ενδεκάδα της Ιρλανδίας για το παιχνίδι:

Ιρλανδία (Χ. Χάλγκριμσον): Κέλεχερ, Ο’Σεϊ, Κόλινς, Σκέιλς, Μπρέιντι, Σμόντικς, Κάλεν, Νάιτ, Ογκμπένε, Πάροτ και στην κορυφή ο Φέργκιουσον.

Σχετικά άρθρα