Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ > Μαζί με την Εθνική ο Φώτης Ιωαννίδης!

Μαζί με την Εθνική ο Φώτης Ιωαννίδης!

Ο Φώτης Ιωαννίδης, πλάι στους συμπαίκτες του στην Εθνική Ελλάδας, πριν το μεγάλο ματς με την Αγγλία (10/10), στο Wembley.

Φώτης Ιωαννίδης Εθνική Ελλάδας

Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι ο μεγάλος «απών» για την Εθνική Ελλάδας. Το βαρύ «πυροβολικό» του συνόλου του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στα δύο πρώτα ματς στο Nations League, είναι τραυματίας. Ωστόσο, την Τρίτη (08/10), μία ημέρα πριν την αναχώρηση της «γαλανόλευκης» για την Αγγλία, έδωσε το «παρών» στο ξενοδοχείο.

Εκεί, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους συμπαίκτες του και να δείξει πως το γκρουπ είναι μία «γροθιά».

Μάλιστα, ο επίσημος λογαριασμός της Εθνικής Ελλάδας στα social media, προχώρησε σε σχετική ανάρτηση.

«Η επίσκεψη του Φώτη παρά τον τραυματισμό του, δεν ήταν απλώς μια κίνηση στήριξης προς τους συμπαίκτες του, αλλά μια ένδειξη της βαθιάς ενότητας που χαρακτηρίζει την ομάδα. Με την παρουσία του στο τραπέζι, απέδειξε πως, ακόμη και εκτός γηπέδου, η εθνική ομάδα λειτουργεί σαν μια οικογένεια, όπου ο ένας στηρίζει τον άλλο σε κάθε βήμα, είτε πρόκειται για αγώνα, είτε για τις δύσκολες στιγμές», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι στα «πιτς» για την Εθνική, μετά τον τραυματισμό που αποκόμισε στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

Στα δύο πρώτα ματς της Εθνικής, απέναντι σε Ιρλανδία και Φινλανδία, σημείωσε τρία γκολ. Όντας καταλυτικός σε αυτό το 2/2 σε νίκες.

Σχετικά άρθρα