Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > EUROPA LEAGUE > Ο Μεντιλίμπαρ αποθέωσε τον Μουζακίτη: «Όταν έχεις φάτσα καλού παιδιού, δεν σημαίνει ότι είσαι αδύναμος!»

Ο Μεντιλίμπαρ αποθέωσε τον Μουζακίτη: «Όταν έχεις φάτσα καλού παιδιού, δεν σημαίνει ότι είσαι αδύναμος!»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ σε δηλώσεις του στη Cosmote TV αποθέωσε τον Χρήστο Μουζακίτη, για την εμφάνισή του κόντρα στην Μπράγκα!

Χρήστος Μουζακίτης Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην Μπράγκα (03/10, 3-0) και πήρε τους πρώτους του βαθμούς στο Europa League.

Οι Πειραιώτες πάτησαν το… γκάζι από την αρχή και έφτασαν σε μία εύκολα επικράτηση, που θα τους βοηθήσει πολύ στη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ο Ελ Κααμπί σκόραρε δύο φορές, η αμυντική γραμμή δούλεψε άψογα, αλλά άλλος ήταν ο ποδοσφαιριστής που έστρεψε τα βλέμματα επάνω του.

Ο λόγος για τον Χρήστο Μουζακίτη, που έκανε το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο με τους «ερυθρόλευκους».

Ο νεαρός μέσος εντυπωσίασε με την εμφάνισή του, αποθεώθηκε από τον κόσμο και δικαίωσε τον προπονητή του, που του έδωσε φανέλα βασικού.

Στο τέλος τη αναμέτρησης ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ρωτήθηκε για τον 17χρονο ποδοσφαιριστή, με τον Βάσκο να τον αποθεώνει.

Σε ερώτηση που του έγινε για την αναμέτρηση ο προπονητής του Ολυμπιακού θεωρεί πως δίκαια η ομάδα του έφτασε στην επικράτηση, απέναντι στους Πορτογάλους.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Μεντιλίμπαρ:

Για την εμφάνιση του Μουζακίτη: «Πού και πού βγαίνουν τέτοιοι παίκτες. Ο Μουζακίτης μας έχει ενθουσιάσει γιατί και στο προηγούμενο παιχνίδι έδειξε χαρακτήρα. Όταν έχεις φάτσα καλού παιδιού, δεν σημαίνει ότι είσαι και αδύναμος. Έχει αυτή την συμπαθητική φυσιογνωμία, αλλά είναι και δυνατός” ανέφερε συγκεκριμένα».

Για τη νίκη με 3-0: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Ξεκινήσαμε καλά, έπειτα η Μπράγκα πίεσε, έκανε μια πολύ καλή ευκαιρία και μας δυσκόλεψε. Στο δεύτερο μέρος όμως είχαμε την υπεροχή. Ήμασταν καλοί για 70 λεπτά, όχι και τόσο για 20 λεπτά. Είπα ότι το ποδόσφαιρο του αντιπάλου μας βοηθάει. Σήμερα εμείς ήμασταν καλύτεροι στο στυλ παιχνιδιού μας με την πίεση ψηλά. Ο αντίπαλος δεν έκανε τόσο καλά τη δική του δουλειά στο να αμύνεται και γι’ αυτό κερδίσαμε».

Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στη Σουηδία, για να αντιμετωπίσει τη Μάλμε (24/10, 22:00) για την 3η αγωνιστική του Europa League. Φυσικά, πρώτα ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι της Stoiximan Super League, απέναντι στον Παναθηναϊκό (06/10 20:30).

Σχετικά άρθρα