Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ > Σολάνκε και Μαντουέκε έλαβαν προσκλητήρια και παίζουν με Ελλάδα!

Σολάνκε και Μαντουέκε έλαβαν προσκλητήρια και παίζουν με Ελλάδα!

Σολάνκε και Μαντουέκε τα νέα όπλα του Κάρσλεϊ στην Εθνική. Λύση στα βρετανικά πυροβόλα καλείται να βρει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς!

NATIONS LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ

Δύο ακόμη επιθετικούς γρίφους θα πρέπει να λύσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο προσεχές παιχνίδι της Αγγλίας με την Ελλάδα.

O ομοσπονδιακός προπονητής της Αγγλίας, Λι Κάρσλεϊ, έκανε γνωστές τις επιλογές του για τα προσεχή παιχνίδια της ομάδας του για το Nations League. Άλλωστε, η αναμέτρηση κόντρα στην Εθνική μας ομάδα στο Γουέμπλεϊ (10/10, 9:45) κατέχει περίοπτη θέση στο καλεντάρι της διοργάνωσης.

Όπως φαίνεται, η αήττητη ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα ταξιδέψει στην Αγγλία στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου του Nations League και θα κληθεί, αμυντικά, να προβληματιστεί λίγο περισσότερο. Αυτό γιατί μεταξύ των ονομάτων της αποστολής, είναι και εκείνο του επιθετικού της Τότεναμ, Ντόμινικ Σολάνκε. Σολάνκε, Μαντουέκε, Ρίκο Λιούις, Έιντζελ Γκόμες και Ντιν Χέντερσον θα είναι τα νέα πρόσωπα στο παρουσιολόγιο της Εθνικής Αγγλίας.

Στον αντίποδα, από το παιχνίδι μεταξύ της Εθνικής μας και της Αγγλίας θα λείψουν οι Μαγκουάιρ, Μάντισον, Ράσφορντ και Μπόουεν. Κανείς από αυτούς δεν έλαβε προσκλητήριο από τον Ιρλανδό προπονητή της Αγγλίας. Οπωσδήποτε λιγότεροι πονοκέφαλοι. Αν και οι παίκτες που έχουν προσκληθεί αποτελούν πολύ μεγαλύτερες επιθετικές απειλές.

Δείτε αναλυτικά τις επιλογές του Ιρλανδού ομοσπονδιακού προπονητή για το παιχνίδι με την Εθνική μας ομάδα:

Σχετικά άρθρα