Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > CHAMPIONS LEAGUE > Champions League: «Έσπειρε τρόμο» η Ντόρτμουντ – καθάρισαν τα φαβορί!

Champions League: «Έσπειρε τρόμο» η Ντόρτμουντ – καθάρισαν τα φαβορί!

Αστέρια, γκολ και θέαμα. Ενα κοντέρ που ακόμη γράφει υπέρ των Ντόρτμουντ, Μπαρτσελόνα, Σίτι και Ίντερ. Ξεχώρισε το εκπληκτικό σόου του Αντεγέμι!

Ομορφιές και σούπερ θέαμα επιφύλασσαν οι βραδινές αναμετρήσεις (22:00) στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της League Phase του Champions League. Μπαρτσελόνα, Σίτι και η περυσινή φιναλίστ Μπορούσια Ντόρτμουντ έκαναν περιπάτους απέναντι στις αντιπάλους του. Οι Καταλανοί ακόμη… σκοράρουν σε βάρος της Γιουνγκ Μπόις. Οι Ελβετοί έμειναν με τρία γκολ πίσω στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο. Ρεσιτάλ Ραφίνια, Λεβαντόφσκι και Μαρτίνεθ, οι οποίοι πρωταγωνίστησαν σε όλα τα τέρματα.

Εύκολο έργο και για την Μάντσεστερ Σίτι στη Μπρατισλάβα. Με εκτεταμένο ροτέισον οι παίκτες του Γκουαρντιόλα «έκαναν πλάκα» στην αδύναμη Σλόβαν Μπρατισλάβας, την οποία κέρδισαν με 4-0.

Ηχηρή εξάρα της Ντόρτμουντ απέναντι στην Σέλτικ του Μπρένταν Ρότζερς με τους Βεστφαλούς του Νούρι Σαχίν να έχουν επιτύχει 5 τέρματα έως το 42′. Έξοχος Καρίμ Αντεγέμι. Χατ τρικ δίχως να δείχνει διάθεση να αφήσει το «πόδι από το γκάζι». Μάλιστα τα δύο γκολ του Γερμανού πλάγιου μεσοεπιθετικού της Ντόρτμουντ ήταν σπάνιας ομορφιάς. Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Σαχίν έκανε το 2/2 και φιγουράρει πρώτη (μαζί με τη συμπατριώτισσα Λεβερκούζεν και τη Μπρεστ) στον βαθμολογικό πίνακα του ανανεωμένου Champions League.

Επιβλητική νίκη της Ίντερ με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα. Η ομάδα του Ιντζάγκι, έχοντας σε μεγάλη δημιουργική βραδιά τον Μεχντί Ταρεμί κέρδισαν εύκολα 4-0 τους Σέρβους. Τσαλχάνογλου, Αρναούτοβιτς και Λαουτάρο τα γκολ.

PSV και Σπόρτινγκ Λισαβόνας μοιράστηκαν βαθμούς στο Philips Stadion, με αμφότερες τις ομάδες να χάνουν έδαφος στο μαραθώνιο του Champions League.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των βραδινών αναμετρήσεων της δεύτερης αγωνιστικής του League Phase του Champions League:

Μπαρτσελόνα – Γιουνγκ Μπόις 5-0

Mπορούσια Ντόρτμουντ – Σέλτικ 7-1

Ίντερ – Ερυθρός Αστέρας 4-0

PSV – Σπόρτινγκ Λισαβόνας 1-1

Σλόβαν Μπρατισλάβας – Μάντσεστερ Σίτι 0-4

Σχετικά άρθρα