Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ > Οι κλήσεις της Εθνικής Ελλάδας για τους αγώνες με Αγγλία και Ιρλανδία! 

Οι κλήσεις της Εθνικής Ελλάδας για τους αγώνες με Αγγλία και Ιρλανδία! 

Η Εθνική Ελλάδας έκανε γνωστές τις κλήσεις της για τους αγώνες απέναντι σε Αγγλία (10/10) και Ιρλανδία (13/10)!

Η Εθνική Ελλάδας συνεχίζει το ταξίδι της στο Nations League.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά τις νικηφόρες αναμετρήσεις απέναντι σε Φινλανδία (3-0, 07/09) και Ιρλανδία (0-2, 10/09) ετοιμάζεται να δώσει και τους δύο επόμενους αγώνες του ως Ομοσπονδιακός προπονητής.

Φυσικά, το έργο του θα είναι πιο δύσκολο αυτή τη φορά, αφού οι Έλληνες διενθείς θα ταξιδέψουν στην Αγγλία, για να αντμετωπίσουν τα «τρία λιοντάρια» (10/10, 21:45), ενώ θα φιλοξενήσουν και την Ιρλανδία στο «Γ. Καραϊσκάκης» (13/10, 21:45).

Ο Σέρβος τεχνικός δεν έκανε πολλές αλλαγές σε ό,τι αφορά τις κλήσεις, με τους Ρέτσο και Κουρμπέλη να επιστρέφουν. Εκτός σε σχέση με την τελευταία φορά έμειναν οι Γαλανόπουλος, Μπουχαλάκης και Αλεξανδρόπουλος.

Να υπενθυμίσουμε, πως και ο Γιώργος Μασούρας βρισκόταν στις προηγούμενες κλήσεις της Εθνικής Ελλάδας, αλλά δεν μπόρεσε να αγωνιστεί εξαιτίας ενός τραυματισμού, που τον ταλαιπώρησε.

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, μέχρι και σήμερα, δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής και μένει να δούμε αν ο Γιοβάνοβιτς θα τον εμπιστευτεί μετά από ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα απουσίας.

Η ελληνική αποστολή αναμένεται να συγκεντρωθεί στις 7 Οκτωβρίου στο προπονητικό κέντρο του Ατρομήτου, πριν πετάξουν για το «Νησί».

Το Nations League παραμένει μία διοργάνωση που θα… κυνηγήσει η Εθνική Ελλάδας, καθώς θα προσπαθήσει να εξαντλήσει τις πιθανότητές της για να κερδίσει ένα εισιτήριο, με σκοπό την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026.

Μία μεγάλη διοργάνωση, που λείπει από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, από το 2014, όταν και έπαιξε στα γηπέδα της Βραζιλίας, φτάνοντας στους «16» όπου αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Κόστα Ρίκα.

Αναλυτικά, οι κλήσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τα παιχνίδια με Αγγλία και Ιρλανδία:

Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Χρήστος Μανδάς, Κωνσταντίνος Τζολάκης, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Παντελής Χατζηδιάκος, Ανδρέας Ντόη, Παναγιώτης Ρέτσος, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Λάζαρος Ρότα, Γιώργος Βαγιαννίδης, Δημήτρης Γιαννούλης, Κώστας Τσιμίκας, Μανώλης Σιώπης, Χρήστος Ζαφείρης, Πέτρος Μάνταλος, Δημήτρης Κουρμπέλης, Γιώργος Μασούρας, Δημήτρης Πέλκας, Χρήστος Τζόλης, Τάσος Μπακασέτας, Γιάννης Κωνσταντέλιας, Φώτης Ιωαννίδης, Βαγγέλης Παυλίδης, Τάσος Δουβίκας, Τάσος Χατζηγιοβάνης

Σχετικά άρθρα