Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > CHAMPIONS LEAGUE > Απρόσμενη απόφαση από τον Ενρίκε: «Έκοψε» τον Ντεμπελέ από το ματς της Παρί με την Άρσεναλ!  

Απρόσμενη απόφαση από τον Ενρίκε: «Έκοψε» τον Ντεμπελέ από το ματς της Παρί με την Άρσεναλ!  

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ δεν βρίσκεται στην αποστολή της Παρί Σεν Ζερμέν, που θα ταξιδέψει στην Αγγλία, για την αναμέτρηση απέναντι στην Άρσεναλ (01/10, 22:00). Την ώρα που τα γαλλικά Μέσα αναφέρουν, πως η απόφαση αυτή ήρθε μετά από έναν έντονο καυγά που είχε με τον προπονητή του Λουίς Ενρίκε.

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ θα απουσιάσει από τον αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν απέναντι στην Άρσεναλ (01/10, 22:00), για τη δεύτερη αγωνιστική της League Phase του Champions League.   

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, που θα ταξιδέψει στο Λονδίνο, με τα γαλλικά Μέσα να αναφέρουν, πως αυτό συνέβη γιατί είχε μία έντονη διαμάχη με τον προπονητή του, Λουίς Ενρίκε.  

O 27χρονος τη φετινή σεζόν με τους Παριζιάνους μετράει τέσσερα γκολ και ισάριθμες ασίστ σε επτά αναμετρήσεις, για όλες τις διοργανώσεις. Ενώ, με τις εμφανίσεις του φαίνεται πως έχει βρει τον… χαμένο του εαυτό, μετά το πέρασμά του από την Μπαρτσελόνα.   

Δείτε την αποστολή της Παρί Σεν Ζερμέν για τον αγώνα απέναντι στην Άρσεναλ:  

Μένει να φανεί, αν αυτή η απουσία του Ουσμάν Ντεμπελέ θα… κοστίσει στην Παρί ή θα καταφέρει να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την αγγλική πρωτεύουσα.  

Η γαλλική ομάδα στην πρώτη αγωνιστική της διοργάνωσης δυσκολεύτηκε αρκετά, μιας και κέρδισε με 1-0 την Τζιρόνα (18/09), σκοράροντας στο 90ο λεπτό. Από την άλλη στις εγχώριες διοργανώσεις τα πάει περίφημα, αφού στη Ligue 1 έχει μαζέψει 16 βαθμούς σε έξι αναμετρήσεις και βρίσκεται στην πρώτη θέση σε ισοβαθμία με τη Μονακό.

Να υπενθυμίσουμε, πως η ομάδα του Λουίς Ενρίκε, θα αντιμετωπίσει επίσης στην μεγαλύτερη διασσυλογική διοργάνωση τις Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου, Σάλτσμπουργκ, Μάντσεστερ Σίτι και Στουτγκάρδη στην προσπάθεια που θα γίνει για την κατάκτηση της διοργάνωσης μετά τη φυγή του Κιλιάν Εμπαπέ.

Σχετικά άρθρα