Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > STOIXIMAN SUPER LEAGUE > Ο Ιωαννίδης «τρέλανε» το Transfermarkt: Άνοδος κατά 4500% από την… Day 1 στον Παναθηναϊκό!

Ο Ιωαννίδης «τρέλανε» το Transfermarkt: Άνοδος κατά 4500% από την… Day 1 στον Παναθηναϊκό!

Ο Φώτης Ιωαννίδης είδε τη χρηματιστηριακή του αξία να ανεβαίνει για ακόμα μία φορά και κοιτώντας κανείς πίσω, στις πρώτες ημέρες του στον Παναθηναϊκό, παθαίνει σοκ!

Η φήμη του Φώτη Ιωαννίδη έχει ξεπεράσει εδώ και πολύ καιρό τα ελληνικά ποδοσφαιρικά σύνορα. Απασχόλησε έντονα ομάδες από κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, ενώ απλώθηκαν πολλά εκατομμύρια τόσο στα δικά του πόδια, όσο και σε εκείνα του Παναθηναϊκού. Εν τέλει, παρέμεινε στους «πράσινους», αλλά όλος αυτός ο ντόρος γύρω από το όνομά του, είχε άμεσες… συνέπειες στη χρηματιστηριακή του αξία! Και όπου «χρηματιστηριακή αξία» στο ποδόσφαιρο εν έτει 2024, εννοείται Transfermarkt!

Ο 24χρονος Έλληνας διεθνής, μετά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις και στο ξεκίνημα της νέας σεζόν, με Παναθηναϊκό και Εθνική Ελλάδας, είδε την αξία του στην τελευταία ενημέρωση της δημοφιλούς πλατφόρμας, να φτάνει τα 18.000.000 ευρώ!

Προφανώς και πρόκειται για ρεκόρ, όσον αφορά τον ίδιο, ενώ είναι ο ακριβότερος ποδοσφαιριστής της Stoiximan Super League. Παράλληλα, είναι ο 4ος ακριβότερος Έλληνας ποδοσφαιριστής στον πλανήτη, όντας πίσω μόνο από τους Παυλίδη (25 εκατ. ευρώ), Τσιμίκα (22 εκατ. ευρώ) και Μαυροπάνο (20 εκατ. ευρώ).

Όλα αυτά, ωστόσο, αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη αξία, αν κοιτάξει κανείς, πόσο τον κοστολογούσε το Transfermarkt το 2020, όταν και αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τον Παναθηναϊκό!

Η τότε χρηματιστηριακή του αξία ήταν στις 400.000 ευρώ και τώρα έφτασε τα 18.000.000! Μία μυθική άνοδος, που αγγίζει το 4500% και είναι απότοκο των κόπων, αλλά και της εξέλιξης του 24χρονου Έλληνα επιθετικού, την τελευταία τετραετία.

Σχετικά άρθρα