Αρχική > ΜΠΑΣΚΕΤ > BBL > Μπάγερν: Ήττα-έκπληξη από την άγνωστη Μιτελντόιτσερ πριν τον Ολυμπιακό

Μπάγερν: Ήττα-έκπληξη από την άγνωστη Μιτελντόιτσερ πριν τον Ολυμπιακό

Θύμα έκπληξης έπεσε η Μπάγερν Μονάχου στο γερμανικό πρωτάθλημα από την Μιτελντόιτσερ (79-75) πριν υποδεχθεί τον Ολυμπιακό.

Ήττα-σοκ για τη Μπάγερν Μονάχου λίγες μέρες πριν υποδεχθεί στο νεότευκτο γήπεδό της τον Ολυμπιακό (25/10).

Μπορεί στην Ελλάδα να μην είναι «αποδεκτό» ένας από τους δύο «αιώνιους» να γνωρίζει την ήττα από ομάδα εκτός Euroleague και δη χαμηλότερης δυναμικής, ωστόσο στην υπόλοιπη Ευρώπη συμβαίνει. Αυτό έγινε και με τη Μπάγερν, προσεχή αντίπαλο των «ερυθρολεύκων» στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Η ομάδα του Γκόρντον Χέρμπερτ παρουσίασε έλλειψη φρεσκάδας μετά τη ΜΑΤΣΑΡΑ με την Παρί στο Μόναχο και την… πάτησε από την άγνωστη στο ευρύ κοινό Μιτελντόιτσερ με 79-75 για την 5η αγωνιστική της BBL.

Οι Βαυαροί ηττήθηκαν για δεύτερη φορά φέτος εντός των τειχών (3-2) ενώ η αντίπαλός της που πέτυχε μία ιστορικής σημασίας επικράτησε, ανέβηκε στο 2-3.

Ο αρχηγός των Βαυαρών, Βλάντιμιρ Λούτσιτς που αναμένεται να επιστρέψει με τους Πειραιώτες, βρέθηκε ξανά εκτός 12άδας. Υπενθυμίζεται πως ο Σέρβος φόργουορντ δεν έπαιξε καθόλου στη «διαβολοβδομάδα» όμως ο τραυματισμός του, δεν φαντάζει σοβαρός και αναμένεται να ενισχύσει κανονικά τους Γερμανούς κόντρα στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα την προσεχή Παρασκευή

Πρώτος σκόρερ για τη Μπάγερν ήταν ο Βάιλερ-Μπαμπ με 19 πόντους, ενώ για την Μιτελντόιτσερ, ο Τάι Μπρούερ μέτρησε 22. Τα… έσπασε ο απίθανος απέναντι στην Παρί (είχε 32 πόντους) Κάρσεν Έντουαρντς που σούταρε 2/13 (!) τρίποντα.

Είχαν την ευκαιρία τους οι Βαυαροί να βάλουν έξτρα πίεση στους αντιπάλους τους στο φινάλε (άστοχα τρίποντα Έντουαρντς και Μπούκερ στα 10” και 4” αντίστοιχα).

Τα δεκάλεπτα: 17-19, 40-35, 59-55, 79-75

Tags:

Σχετικά άρθρα