Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > ΚΟΣΜΟΣ > Έστειλε μήνυμα στον Όρτα ο Καρβαλιάλ: «Θα παίξει όποιος αξίζει, ελπίζω να έρθει ανανεωμένος!»  

Έστειλε μήνυμα στον Όρτα ο Καρβαλιάλ: «Θα παίξει όποιος αξίζει, ελπίζω να έρθει ανανεωμένος!»  

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ «χτύπησε» το καμπανάκι για τον Αντρέ Όρτα, μιας και ρωτήθηκε για τον περιορισμένο χρόνο που δίνει στον ποδοσφαιριστή του.  

Κάρλος Καρβαλιάλ Αντρέ Όρτα

Ένας από τους λόγους που ο Αντρέ Όρτα έμεινε στην Μπράγκα ήταν η πρόσληψη του Κάρλος Καρβαλιάλ.  

Ωστόσο, η συνεργασία τους δεν εξελίσσεται όπως θα περίμεναν.  

Το κλίμα στην Μπράγκα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό, μιας και δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Το ίδιο και η απόδοση του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.  

Ο Πορτογάλος αν και ξεκίνησε βασικός στην αρχή της σεζόν έχει δει τον χρόνο συμμετοχής του να μειώνεται σημαντικά.  

Ο προπονητής του μίλησε για αυτό, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Όταν του δοθεί η ευκαιρία ας έρθει ένας νέος Όρτα!» 

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Κάρλος Καρβαλιάλ:

«Έχω ήδη μιλήσει γι’ αυτό και δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι, αλλά η Μπράγκα περνάει έναν κύκλο αλλαγής, με πολλούς νέους παίκτες στην ομάδα. Παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι με τη Ρίο Άβε (νίκη με 4-0), στη συνέχεια ένα πολύ κακό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και, τρεις ημέρες αργότερα, ένα καλό παιχνίδι στο Ντραγκάο (ήττα με 2-1). 

Στην Ελλάδα ήταν όντως ένα πολύ κακό παιχνίδι, ίσως και λόγω προσωπικών καταστάσεων, οι οποίες πρέπει να δουλευτούν, κάποια ανωριμότητα επίσης. Αυτά είναι προβλήματα ανάπτυξης, αλλά η ομάδα θα βελτιωθεί. 

 Για την απόφαση να το αφήσει εκτός αποστολής: «Είναι μια καλή ερώτηση με προφανή απάντηση. Θα μπορούσε να είχε μείνει εκτός, αλλά κλήθηκε γιατί η αυτοπεποίθησή μας είναι η ίδια. 

Αυτές οι στιγμές είναι απαραίτητες για προβληματισμό: το να πιάνεις πάτο για να επιστρέψεις πιο δυνατός. Είχε μια κακή μέρα στην Ελλάδα, δεν περνούσε καλές εβδομάδες, αλλά δεν τιμωρήθηκε σε σημείο να μείνει εκτός ομάδας. Όταν του δοθεί η ευκαιρία, ας έρθει ένας νέος Αντρέ. Αν δεν το κάνει, θα έχει ελάχιστες πιθανότητες να κληθεί ή να παίξει». 

Σχετικά άρθρα