Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > STOIXIMAN SUPER LEAGUE > Μορόν και Άρης συμφώνησαν για νέο συμβόλαιο!

Μορόν και Άρης συμφώνησαν για νέο συμβόλαιο!

«Άγκυρα» στο Χαριλάου ετοιμάζεται να ρίξει ο Λορέν Μορόν. Πλήρης συμφωνία του Ισπανού με τον Άρη για νέο συμβόλαιο!

ΜΟΡΟΝ ΑΡΗΣ

Οριστική συμφωνία μεταξύ Λορέν Μορόν και Άρη. Ο 30χρονος Ισπανός αρχισκόρερ των «κίτρινων» συμφώνησε σε όλα με τους Θεσσαλονικείς και είναι ζήτημα χρόνου να υπογράψει επέκταση του συμβολαίου του. Το υπάρχον συμβόλαιο του Ισπανού τελειώνει τον Ιούνιο του 2025. Όμως, ο Μορόν δεν το «κουνάει» από το «Κλεάνθης Βικελίδης».

Μορόν και Άρης τα βρήκαν για επέκταση συμβολαίου!

Όπως μεταφέρουν πληροφορίες, Μορόν και Καρυπίδης ήρθαν σε άμεση επικοινωνία. Οι δύο άνδρες τα βρήκαν και αναμένεται πολύ σύντομα να οριστικοποιηθεί η υπογραφή νέου διετούς συμβολαίου έως το 2027. Το νέο συμβόλαιο που προτάθηκε στον Ίβηρα επιθετικό, δεδομένα αυξάνει κατακόρυφα τις απολαβές του.

Ο Λορέν Μορόν ο οποίος σε 52 εμφανίσεις έχει 27 γκολ προπορεύεται στον πίνακα των σκόρερ της εφετινής Stoiximan Super League (6 γκολ). Δεδομένα, ο Ισπανός έχει ζήτηση και ως ελεύθερος θα ήταν ανάρπαστος.

Με την κίνηση αυτή, ο Άρης εξασφαλιζει τα νώτα και τα συμφέροντά του. Αυτό γιατί θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε ό,τι αφορά το μέλλον του Ισπανού. Μπορεί να τον πουλήσει σε περίπτωση που λάβει προσφορά που τον ικανοποιήσει. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, είναι σε θέση να τον κρατήσει, χτίζοντας πάνω του μία πολύ καλή ομάδα. Δίχως αμφιβολία, η δεύτερη θέση του πίνακα της Stoiximan Super League μετά από 7 αγωνιστικές αφήνει μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας καθώς και υποσχέσεις. Ο Άρης, δικαιολογημένα, διατηρώντας και τον Μορόν στο ρόστερ του, μπορεί να ελπίζει σε μία ακόμη καλύτερη (από την περσινή) χρονιά.

Ολοταχώς για διπλασιασμό!

Άλλωστε αυτή τη στιγμή, ο Ισπανός είναι καυτός. Στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Λαμία κατέγραψε ακόμη δύο γκολ. Έδειξε ότι παραμένει σε εξαιρετική κατάσταση. Έδειξε ότι παραμένει ένας δεινός σκόρερ.

To ύψος του συμβολαίου δεν έχει γίνει γνωστό. Ωστόσο, ο Μορόν, έχει συμφωνήσει με ένα ποσό διπλάσιο από τα χρήματα που έπαιρνε σε ετήσια βάση. Ο Άρης από την πλευρά του, δείχνει στην πράξη πόσο πολύ υπολογίζει και εκτιμά τον ηγέτη του εντός αγωνιστικών χώρων.

Σχετικά άρθρα