Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > STOIXIMAN SUPER LEAGUE > «Κάνει μεταγραφή πριν το ντέρμπι ο Ολυμπιακός»: Ο ποδοσφαιριστής που σκόραρε κόντρα στην Κ19 του Παναθηναϊκού!

«Κάνει μεταγραφή πριν το ντέρμπι ο Ολυμπιακός»: Ο ποδοσφαιριστής που σκόραρε κόντρα στην Κ19 του Παναθηναϊκού!

Σύμφωνα με τον Φαμρπίτσιο Ρομάνο ο Ολυμπιακός «κλείνει» ποδοσφαιριστή, που έκανε ντεμπούτο και σκόραρε απέναντι στην Κ19 του Παναθηναϊκού!

Λαμίν Σιλά Ολυμπιακός

Μπορεί όλοι να κινούμαστε σε ρυθμούς ντέρμπι «αιωνίων», αλλά ο Ολυμπιακός φαίνεται πως κοιτάζει και τη μεταγραφική αγορά.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι Πειραιώτες «έκλεισαν» ποδοσφαιριστή που έκανε το ντεμπούτο και σκόραρε απέναντι στην Κ19 του Παναθηναϊκού.

Ποιον ποδοσφαιριστή «κλείνει» ο Ολυμπιακός;

Ο λόγος για τον Γκαμπονέζο, Λαμίν Σιλά, που όπως αναφέρει ο γνωστός δημοσιογράφος θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με την ελληνική ομάδα.

O νεαρός ποδοσφαιριστής έπαιζε σε ομάδα της πατρίδας του και αρκετοί σύλλογοι της Ευρώπης είχαν εκφράσει το ενδιαφέρον τους.

Αξίζει να σημειωθεί, πως από την πρώην του ομάδα έχουν κάνει τα πρώτα τους βήματα και οι Γιανκούμπα Μίντεχ (Μπράιτον), Αντάμα Μπότζανγκ (δανεικός στη Γκρασχόπερς από τη Ρεμς).

Ήρθε, έπαιξε και… σκόραρε

Μάλιστα, ο Σιλά πρόλαβε να κάνει και το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό, καθώς έπαιξε στον αγώνα της Κ19 απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του Παναθηναϊκού.

Για την ιστορία, οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 2-1 και μαντέψτε ποιος σκόραρε το νικητήριο γκολ;

Σωστά. Ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής έκανε «ονειρικό» ντεμπούτο, αφού πέρασε ως αλλαγή και σκόραρε για τη νίκη των Πειραιωτών.

Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τουφάκης με κάθετη μπαλιά βρήκε τον 18χρονο και αυτός πλάσαρε ιδανικά.

Για την ιστορία, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο 13ο λεπτό με τον τερματοφύλακά του! Ο Καρακασίδης εκτέλεσε ελεύθερο η τροχιά της μπάλας μπέρδεψε τον Γεωργακόπουλο και κατέληξε στα δίχτυα!

Ωστόσο,η ομάδα του Ρομέν Πιτό ισοφάρισε στο 55ο λεπτό με τον Μπακούλα, για να ολοκληρώσει την ανατροπή στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Κάπως έτσι, οι περσινοί πρωταθλητές του Youth League, συνέχισαν την πορεία τους στη Stoiximan Super League, κάνοντας το 5/5.

Από την άλλη, η Κ19 του Παναθηναϊκού έμεινε στους 9 βαθμούς και στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα (ισοβαθμία με την ΑΕΚ).

Αναλυτικά, το δημοσίευμα του Φαμπρίτσιο Ρομάνο:

«Ο Ολυμπιακός κέρδισε τη μάχη για την υπογραφή του νεαρού Γκαμπονέζου επιθετικού, Λαμίν Σιλά.

Πήγε στην Ελλάδα, με τους αντζέντηδές του την Πέμπτη και σήμερα σκόραρε απέναντι στην Κ19 του Παναθηναϊκού».

Σχετικά άρθρα