Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > ΙΤΑΛΙΑ > Ένας Έλληνας στην 11αδα της Serie A, φοβερή εμφάνιση με γκολ και ασίστ!

Ένας Έλληνας στην 11αδα της Serie A, φοβερή εμφάνιση με γκολ και ασίστ!

H 9η αγωνιστική της Serie A έφτασε στο τέλος της, με έναν Έλληνα να διαπρέπει και να βρίσκεται στην καλύτερα ενδεκάδα, σύμφωνα με την OPTA.  

Γιώργος Κυριακόπουλος Μόντσα

Τρομερά παιχνίδια είδαμε για ακόμα μία φορά στη Serie A.  

Την παράσταση «έκλεψε» η αναμέτρηση της Ίντερ με τη Γιουβέντους (27/10, 4-4), αλλά σε ένα άλλο ματς της αγωνιστικής ένας Έλληνας έκανε μία καταπληκτική εμφάνιση.

Ποιος Έλληνας είναι στην καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής;

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος, που παίζει στη Μόντσα μπόρεσε να… λάμψει κόντρα στη Βενέτσια (27/10, 2-2) και κέρδισε μία θέση στην καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής, σύμφωνα με την OPTA!  

Mπορεί η ομάδα του να μην κέρδισε, αφού το τελικό 2-2 άφησε μία… γλυκόπικρη γεύση στον Έλληνα μπακ, αλλά ο ίδιος ήταν εξαιρετικός.  

Τι έκανε απέναντι στην Βενέτσια ο Κυριακόπουλος;

Σκόραρε μία φορά, ενώ «σέρβιρε» και το δεύτερο γκολ της ομάδας του! Η συνολική του βαθμολογία ήταν 9.16 και μόνο δύο παίκτες της Αταλάντα μπόρεσαν να συγκεντρώσουν ψηλότερη.  

Αν ρίξουμε μία ματιά στη στατιστική του θα δούμε ότι είχε ένα πολύ «γεμάτο» παιχνίδι. Έπαιξε σε όλο τον αγώνα, έχοντας όλη την πλευρά δική του.

Σε 90’ λεπτά ήταν σχεδόν ανίκητος στις μονομαχίες. Στο έδαφος κέρδισε 7/10, ενώ στον αέρα διεκδίκησε μία φορά την μπάλα και βγήκε νικητής.  

Εξαιρετικός ήταν και στο επιθετικό κομμάτι. Επιχείρησε πολλά ανεβάσματα, ενώ δύο φορές επιχείρησε να κάνει ντρίμπλα, όντας επιτυχημένες όλες του οι προσπάθειες.  

Μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν, έχει 11 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πετύχει δύο γκολ και τρεις ασίστ. 

Όπως καταλαβαίνει κανείς, φυσικά πήρε και το βραβείο του καλύτερου παίκτη του αγώνα.  

Πραγματικά, μία εξαιρετική εμφάνιση από τον Έλληνα αριστερό αμυντικό! 

Σχετικά άρθρα