Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > ΙΤΑΛΙΑ > Η Γιουβέντους την… πάτησε από χάκερς και ανακοίνωσε «wonderkid» της Ρεάλ Μαδρίτης!

Η Γιουβέντους την… πάτησε από χάκερς και ανακοίνωσε «wonderkid» της Ρεάλ Μαδρίτης!

Απίστευτο περιστατικό για τη Γιουβέντους! Χάκαραν τον λογαριασμό της στο Twitter και είδε να ανακοινώνεται η απόκτηση ενός «wonderkid» από τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Γιουβέντους

Σίγουρα είναι κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε! Ο επίσημος λογαριασμός της Γιουβέντους, στο Twitter, παραβιάστηκε από χάκερς!

Ωστόσο, το αξιοπερίεργο είναι πως οι «παραβάτες» αποφάσισαν να το πάνε ένα βήμα… παραπέρα. Έτσι, θέλησαν να ενισχύσουν την «Γηραιά Κυρία», με την ανακοίνωση ενός νεαρού, ταλαντούχου ποδοσφαιριστή!

Ο λόγος για το wonderkid της Ρεάλ Μαδρίτης, Αρντά Γκιουλέρ! Με μία δημοσίευση στον λογαριασμό της Γιουβέντους, υποδέχθηκαν τον 19χρονο Τούρκο, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Καλώς ήρθες στη Γιουβέντους Αρντά Γκιουλέρ. Το ανερχόμενο αστέρι του ποδοσφαίρου θα είναι πλέον μέλος της οικογένειας μας. Είσαι έτοιμος να γράψεις ιστορία σε αυτό το νέο σου ταξίδι;».

Όπως είναι λογικό, η συγκεκριμένη είδηση χαροποίησε αρκετά τους φίλους του συλλόγου από το Τορίνο. Παρ’ όλα αυτά, η διάψευση δεν άργησε να έρθει, ενώ η αλήθεια είναι, πως λίγοι ήταν εκείνοι που πίστεψαν πως πρόκειται για αληθινό ποστ. 

Έτσι, λίγη ώρα αργότερα όλα αποκαλύφθηκαν, με τον έγκριτο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, να επιβεβαιώνει τα σενάρια, σχετικά με τους χάκερς. «Δεν ισχύει τίποτα, αναφορικά με το συγκεκριμένο γεγονός», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ιταλός δημοσιογράφος.

Σχετικά άρθρα