Αρχική > ΜΠΑΣΚΕΤ > STOIXIMAN GBL > Μεταγραφή για τον Άρη: Ανακοίνωσε τον νεαρό Βησσαρίου και ψάχνεται για ακόμα έναν Έλληνα

Μεταγραφή για τον Άρη: Ανακοίνωσε τον νεαρό Βησσαρίου και ψάχνεται για ακόμα έναν Έλληνα

Στην οικογένεια του Άρη ανήκει με κάθε επισημότητα ο Τηλέμαχος Βησσαρίου.

Βάθος στον ελληνικό κορμό του έδωσε ο Άρης που ανακοίνωσε την απόκτηση ενός νεαρού Έλληνα σμολ φόργουορντ. Το μεσημέρι της Παρασκευής οι Θεσσαλονικείς έντυσαν με κάθε επισημότητα στα «κιτρινόμαυρα» τον Τηλέμαχο Βησσαρίου που αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη.

Όπως αναμενόταν τις τελευταίες ώρες, ο 22χρονος αποτέλεσε τον πρώτο εκ των δύο Ελλήνων που είχε βάλει ο Άρης στο μάτι για να τονίσει το γηγενές στοιχείο και να μεγαλώσει το ρόστερ.

Ο Τηλέμαχος Βησσαρίου επιστρέφει συνεπώς γρήγορα στην Ελλάδα καθώς το πέρασμά του από την Κύπρο απεδείχθη βραχύβιο μετά το καλεσμα του «Αυτοκράτορα» που ψάχνεται ακόμα στις αρχές της σεζόν.

Ο νεαρός Βησσαρίου αποτελεί «προϊόν» των ακαδημιών της Λάρισας ενώ τη διετία 2019-21 πέρασε από το Περιστέρι όπου ήταν αρχηγός της εφηβικής ομάδας που κατέκτησε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Το 2021-22 επέστρεψε στη Λάρισα και τα επόμενα δύο χρόνια αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Πατρών χωρίς να καταφέρει να ξεχωρίσει.

Το περασμένο καλοκαίρι μετακόμισε στην Κύπρο για λογαριασμό του Κεραυνού Στροβόλου και πλέον ανήκει στο έμψυχο δυναμικό του Άρη.

«Θα θυσιάζω τον εαυτό μου για την ομάδα»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη έκανε μάλιστα και τις πρώτες του δηλώσεις, κάνοντας λόγο για ύψιστη τιμή.

«Ευχαριστώ πολύ τον κόουτς γι’ αυτήν την ευκαιρία. Είναι ύψιστη τιμή για μένα να είμαι εδώ και να είμαι μέλος αυτής της ομάδας με την τεράστια ιστορία στην πλάτη της. Ξέρω ότι για κάποιους μπορεί να μην είμαι η επιλογή που περίμεναν γιατί η φανέλα του ΑΡΗ Midea είναι πολύ βαριά αν αναλογιστεί κάποιος ποιοι την έχουν φορέσει. Όμως, είμαι έτοιμος για κάθε δευτερόλεπτο που μου δίνεται να θυσιάζω τον εαυτό μου για την ομάδα».

Το σκανάρισμα στην αγορά δεν τελείωσε εδώ για τον Τριπολιτσώτη τεχνικό που έχει τα μάτια του ανοιχτά για περαιτέρω ενίσχυση χωρίς να αποκλείει καμία αγορά.

Σχετικά άρθρα