Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ > Τσεχία: MVP της αγωνιστικής ο Χρήστος Ζαφείρης!

Τσεχία: MVP της αγωνιστικής ο Χρήστος Ζαφείρης!

Τι κάνει ο Ζαφείρης στην Τσεχία με τη φανέλα της Σλάβια Πράγας; MVP της αγωνιστικής, έχοντας σκοράρει μία εντυπωσιακή γκολάρα στο ντέρμπι!

ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΣΛΑΒΙΑ

Ο διεθνής Έλληνας μέσος της Σλάβια Πράγας μεγαλουργεί στην Τσεχία. Ο 21χρονος Χρήστος Ζαφείρης αναδείχθηκε MVP της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Τσεχίας. Ο Έλληνας μέσος, έκανε σπουδαίο παιχνίδι και μάλιστα σκόραρε ένα υπέροχο τέρμα στο 22ο λεπτό της αναμέτρησης που διεξήχθη την Κυριακή (06/10). Και μάλιστα το έκανε με τρόπο. Καθώς, έβαλε υπογραφή στο 2-0 της ομάδας του με πανέμορφο τέρμα. Ο Χρήστος Ζαφείρης δημιούργησε τη φάση. Ο ίδιος εκτέλεσε και μάλιστα με σουτ από μεγάλη απόσταση.

Χάρη στο τέρμα του Χρήστου Ζαφείρη, η Σλάβια πήρε το ντέρμπι της πόλης (Πράγα) από την Σπάρτα την οποία κέρδισε με 2-1. Χάρη σε αυτό το τέρμα, η Σλάβια ξέφυγε με έξι βαθμούς από τους συμπολίτες στον βαθμολογικό πίνακα (28 έναντι 22) και από νωρίς παίρνει προβάδισμα τίτλου.

Έτσι λοιπόν, ο Έλληνας μέσος ταξιδεύει στην Αγγλία για το παιχνίδι της Εθνικής μας με την ψυχολογία στα ύψη. Έβαλε γκολάρα. Κέρδισε το ντέρμπι και πήρε και το βραβείο του MVP της αγωνιστικής στην τσεχική λίγκα.

Δείτε κι εσείς το γκολ του Έλληνα διεθνούς μέσου της Σλάβια Πράγας:

Σχετικά άρθρα