Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > STOIXIMAN SUPER LEAGUE > Έδειξε προτίμηση ο Μορόν: Πρώτα η Λαμία, μετά η Μπαρτσελόνα! (video)

Έδειξε προτίμηση ο Μορόν: Πρώτα η Λαμία, μετά η Μπαρτσελόνα! (video)

Το έδειξαν οι αριθμοί. Ο Λορέν Μορόν προτιμάει τη Λαμία και αφήνει πίσω την Μπαρτσελόνα.

Σουρεάλ, αλλά πραγματικό. Η Λαμία έχει ιδιαίτερη θέση στις προτιμήσεις του Λορέν Μορόν και, μάλιστα, ξεπερνάει την Μπαρτσελόνα.

Ο Ισπανός επιθετικός έχει ξεκινήσει τη σεζόν με πολλή φόρα. Μέσα σε μόλις επτά αγωνιστικές έχει σκοράρει ήδη έξι γκολ! Μέχρι στιγμής είναι ο πρώτος σκόρερ στη Super League, αν και αυτό μελλοντικά μπορεί να αλλάξει.

Πάντως είναι άξιο αναφοράς το γεγονός πως πέρσι την ίδια εποχή, ο Μορόν είχε βρει δίχτυα μόλις τέσσερις φορές. Στο τέλος έφτασε τα 14 και έμεινε ένα μόλις γκολ πίσω από τον πρώτο Γιουσέφ Ελ Κααμπί.

Γκολ με Λαμία; Μόνο αν είναι «διπλό»

Στην πρόσφατη νίκη του Άρη επί της Λαμίας (05/10) ο 30χρονος φορ στέφθηκε απόλυτος πρωταγωνιστής. Το τελικό 2-0 έχει τη σφραγίδα του καθώς αυτός σκόραρε αμφότερα τα τέρματα και σημείωσε ένα ιδιαίτερο ρεκόρ.

 Συγκεκριμένα αυτή ήταν η τρίτη φορά κατά την οποία ο Μορόν βρίσκει δύο φορές δίχτυα σε ένα ματς απέναντι στην ομάδα από τη Φθιώτιδα. Το είχε ξανακάνει στα play off της περσινής σεζόν στη νίκη των «κίτρινων» με 4-2  στην έδρα της Λαμίας (15/5) και λίγους μήνες νωρίτερα στο «Κ. Βικελίδης» (2-2, 20/12/23).

Δεν «βλέπει» την Μπαρτσελόνα

Κάπως έτσι η Λαμία πήρε την πρώτη θέση στις προτιμήσεις του Λορέν Μορόν. Στον Ισπανό «αρέσει» πολύ εναντίον της!

Με τα δύο γκολ της 7ης αγωνιστικής έγινε η πρώτη ομάδα κόντρα στην οποία έχει τα περισσότερα γκολ. Μέχρι στιγμής μετράει 6 και μία ασίστ.

Με αυτόν τον τρόπο οι Φθιωτοί ξεπέρασαν την Μπαρτσελόνα στη σχετική λίστα. Μέχρι την έναρξη του εν λόγω αγώνα ο Μορόν είχε σκοράρει απέναντι σε αμφότερες ομάδες 4 τέρματα. Πλέον η Λαμία είναι η μόνη πρώτη, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να αλλάξει στο μέλλον. Να σημειώσουμε ότι ο Μορόν «πλήγωσε» και τις τέσσερις φορές τους «μπλαουγκράνα», με τη φανέλα της Ρεάλ Μπέτις.

Ένα βήμα πριν την ανανέωση

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Ισπανού χαροποιούν πολύ τον Άρη. Έτσι ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης του έκανε επίσημη πρόταση για να επεκτείνει το συμβόλαιό του.

Αυτό λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και οι «κίτρινοι» δεν θέλουν να τον αφήσουν να φύγει. Έτσι, του προσφέρουν αύξηση του συμβολαίου του σε ποσοστό 100% για τη φετινή σεζόν με δυνατότητα ανανέωσης για δύο χρόνια. Οι συνολικές απολαβές που θα αγγίζουν τα 1.7 εκατ. ευρώ! Μένει να δούμε αν όντως οι δύο πλευρές θα δώσουν τα χέρια.

Σχετικά άρθρα