Αρχική > FORMULA 1 > F1: Ο Μίκαελ Σουμάχερ έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση, μετά από 11 χρόνια!

F1: Ο Μίκαελ Σουμάχερ έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση, μετά από 11 χρόνια!

Ο Μίκαελ Σουμάχερ, ένας από τους σπουδαιότερους οδηγούς στην ιστορία της Formula 1, έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, μετά από 11 χρόνια. Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ, η 27χρονη κόρη του Τζίνα, παντρεύτηκε σε βίλα της οικογένειας στη Μαγιόρκα. Όμως, η πραγματική είδηση ήταν η παρουσία του πατέρα της. Ο Μίκαελ Σουμάχερ είχε έναν

Σουμάχερ Formula 1

Ο Μίκαελ Σουμάχερ, ένας από τους σπουδαιότερους οδηγούς στην ιστορία της Formula 1, έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, μετά από 11 χρόνια.

Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ, η 27χρονη κόρη του Τζίνα, παντρεύτηκε σε βίλα της οικογένειας στη Μαγιόρκα. Όμως, η πραγματική είδηση ήταν η παρουσία του πατέρα της.

Ο Μίκαελ Σουμάχερ είχε έναν σοβαρότατο τραυματισμό το 2013, κάνοντας σκι στις Άλπεις. Έκτοτε, δεν υπήρξαν δημόσιες εμφανίσεις του, ενώ τα σενάρια για την κατάστασή του, έδιναν κι έπαιρναν.

Ο τραυματισμός του ήταν στο κεφάλι, κατά την πτώση του πάνω σε έναν βράχο. Από τότε, η παροχή 24ωρης ιατρικής φροντίδας ήταν απαραίτητη. Για αυτό και η παρουσία του, απέκτησε τέτοια διάσταση.

Προφανώς, φωτογραφίες του από την τελετή δεν κυκλοφορούν. Φρόντισε για την ιδιωτικότητα της τελετής και η ίδια η οικογένεια. Ακόμα κι έτσι, όμως, η είδηση της παρουσίας του Μίκαελ Σουμάχερ σκορπά ελπίδα για τον θρύλο της Formula 1.

Ο Μίκαελ Σουμάχερ ντεμπούταρε στη Formula 1 το 1991 και παρέμεινε έως το 2006. Έπειτα, έκανε μία μικρή παύση και το 2010, επέστρεψε έως το 2012.

Οι βραβεύσεις προς το πρόσωπό του είναι αμέτρητες. Παράλληλα, πολλοί τον λογίζουν ως τον σπουδαιότερο οδηγό στην ιστορία της Formula 1 και έχει φανατικό κοινό. Κάτι που προέκυψε και από ψηφοφορία.

Το 2020, με αφορμή τη συμπλήρωση 70 ετών από την έναρξη της Formula 1, ο κόσμος τον ψήφισε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της F1, ως την προσωπικότητα με τη μεγαλύτερη επιρροή στο άθλημα.

Σχετικά άρθρα