Αρχική > ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ > Μίκαελ Κρμέντσικ στο Ole.gr: «Ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει την Πλζεν!» (video)

Μίκαελ Κρμέντσικ στο Ole.gr: «Ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει την Πλζεν!» (video)

Ο «λυτρωτής» του ΠΑΟΚ, στον τελικό Κυπέλλου του 2021, κόντρα στον Ολυμπιακό! Ο Μίκαελ Κρμέντσικ μιλά στο Ole.gr, όντας ξεκάθαρος για τον αγώνα με την Πλζεν (24/10, 19:45), ενώ ταξιδεύει και σε άγνωστες ιστορίες, αναπολώντας ένα… χαμένο βραβείο!

Κρμέντσικ ΠΑΟΚ

«Μάχη» με τη Βικτόρια Πλζεν για τον ΠΑΟΚ (24/10, 19:45) και ο Μίκαελ Κρμέντσικ, χρίζει το δικό του, ξεκάθαρο φαβορί, στο Ole.gr!

Ο Τσέχος θηριώδης επιθετικός ανυπομονεί για την συγκεκριμένη αναμέτρηση και στο μυαλό του, ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει το ξεκάθαρο πλεονέκτημα! Άλλωστε, μπροστά σε μία γεμάτη Τούμπα, όλες οι τσέχικες ομάδες, έχουν ελάχιστες πιθανότητες. 

«Θα είναι ένα παιχνίδι που σίγουρα θα ήθελα να παρακολουθήσω. Ανυπομονώ πολύ γι’ αυτό και νομίζω ότι… Νομίζω ότι απλά ότι ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει. Θα είναι στο σπίτι του μπροστά σε σπουδαίους φιλάθλους. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι sold out και νομίζω ότι σίγουρα έχει μεγάλη ποιότητα στην ομάδα», τονίζει χαρακτηριστικά. 

Αναφορικά με το ποια ομάδα θα υποστηρίξει; Εκεί, απάντησε λίγο… διπλωματικά! Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, πως πέρασε την μεγαλύτερη περίοδο της καριέρας του, ως παίκτης της Βικτόρια Πλζεν! 

«Θα πω ότι θα υποστηρίξω το καλό ποδόσφαιρο για να μην στενοχωρηθεί κανείς»!

Το παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Βικτόρια Πλζεν όμως, αποτέλεσε απλώς ένα μικρό «κομμάτι» της συνέντευξης του Μίκαελ Κρμέντσικ, στους Φάνη Τσοκανά και Τάσο Φαραό!

Οι «ασπρόμαυροι» είναι μέρος της καρδιάς του, όπως ομολογεί. Θυμάται τον Πάμπλο Γκαρσία, αποκαλύπτει την πρόταση που έλαβε από ελληνική ομάδα πριν λίγο καιρό, ενώ φέρνει στο φως και μία άγνωστη ιστορία, σχετικά με ένα χαμένο… βραβείο!

Το λάθος του πίσω στο 2021, το αξέχαστο γκολ στον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, αλλά και η υπόσχεση του Κρμέντσικ στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, έρχονται στο Ole.gr, την Κυριακή (27/10), στις 14:00!

Μέχρι τότε, πάρτε μια μικρή «γεύση», για όσα ανέφερε, σχετικά με το παιχνίδι κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν:

Stay tuned…

Σχετικά άρθρα