Αρχική > ΜΠΑΣΚΕΤ > NBA > WNBA > Σαμπρίνα Ιονέσκου: Η πιο ευχάριστη… κράμπα της ζωής της (video)

Σαμπρίνα Ιονέσκου: Η πιο ευχάριστη… κράμπα της ζωής της (video)

Η «αστέρας» του WNBA στέφθηκε πρωταθλήτρια όμως ο πόνος δεν την άφησε ούτε στους πανηγυρισμούς της.

Στην άλλη μεριά του ωκεανού, εδώ και μερικές ώρες ο τίτλος του WNBA έχει αλλάξει χέρια. Οι Νιου Γιορκ Λίμπερτι νίκησαν τη Μινεσότα στον πέμπτη τελικό της κορυφαίας λίγκας του πλανήτη στο μπάσκετ γυναικών (62-67 στην παράταση) και κατέκτησαν τον «παρθενικό» τίτλο της ιστορίας τους.

Μία ιστορική επιτυχία για την Σαμπρίνα Ιονέσκου και την παρέα της που πανηγυρίστηκε δεόντως.

Η 27χρονη γκαρντ των πρωταθλητριών που ευστόχησε στο νικητήριο τρίποντο προ ολίγων ημερών στο «Target Center» της Μινεσότα, μπροστά σε 19.521 θεατές για το 2-1 της Νέας Υόρκης, μπορεί να έμεινε χαμηλά στο Game 5 (5π., 7 ριμπ, 8 ασ.) και να τα… έσπασε (1/10 τρίποντα), παρόλα αυτά ήταν κάτι παραπάνω από καθοριστική για την ομάδα του στην πορεία μέχρι την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ένα success story που είχε όμως και δύσκολες περιόδους.

Η Ιονέσκου άφησε πίσω της τραυματισμούς (πέρυσι έπαιξε στους τελικούς με ενέσεις στο γοφό), μετέτρεψε την απογοήτευση και τον πόνο σε κίνητρο, φτάνοντας μέχρι την κορυφή.

Μετά την κατάκτηση του τροπαίου και κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης φωτογράφισης, ένα… τσίμπημα την επισκέφθηκε. Η χαμογελαστή σταρ των πρωταθλητριών και ενώ είχε την κούπα αγκαλιά, έπαθε κράμπα «ξεσηκώνοντας» προπονητικό τιμ και φωτογραφικό συνεργείο που έπεσε πάνω της για τη συνεφέρει. Απίστευτο σκηνικό.

Σχετικά άρθρα