Αρχική > ΜΠΑΣΚΕΤ > EUROLEAGUE > Παναθηναϊκός: Κατέθεσε ένσταση για το αντιαθλητικό στον Ναν

Παναθηναϊκός: Κατέθεσε ένσταση για το αντιαθλητικό στον Ναν

Ένσταση κατέθεσε ο Παναθηναϊκός για το αντιαθλητικό φάουλ που σφυρίχτηκε στον Κέντρικ Ναν ενώ είχε δοθεί τεχνική ποινή στον Αταμάν.

Ο Πρωταθλητής της Euroleague Παναθηναϊκός έπαιξε στην «Πόλη του Φωτός» το βράδυ της Τρίτης στο πρώτο μέρος της εναρκτήριας «διαβολοβδομάδα» κόντρα στην Παρί σε ένα άτυπο Super Cup και έπεσε σε… μπλόκο.

Οι «πράσινοι» που καθάρισαν άνετα τους Γερμανούς στις δύο πρώτες στροφές, βρήκαν το… δάσκαλό τους με τους πρωτοεμφανιζόμενους Γάλλους (84-80) και έπεσαν στο 2-1.

Το «τριφύλλι» έχει παράπονα από τη διαιτησία για την οποία έκανε σαφή υπαινιγμό και ο Εργκίν Αταμάν στη Συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης. Δεν έμειναν όμως στις αντιδράσεις οι «πράσινοι» που πέρασαν και στη δράση.

Το ματς του Παναθηναϊκού θα έχει και τρίτο ημίχρονο αφού οι πρωταθλητές κατέθεσαν ένσταση για τη φάση 3:42 πριν το τέλος του ματς με το σκορ στο 75-68.

Όπως υποστηρίζουν στον Παναθηναϊκό, το παιχνίδι θα έπρεπε να έχει διακοπεί τη στιγμή που οι διαιτητές χρέωσαν τον Εργκίν Αταμάν με τεχνική ποινή για διαμαρτυρία σε non call πάνω στον Ντίνο Μήτογλου, με το αντιαθλητικό που δόθηκε στον Κέντρικ Ναν να ακολουθεί.

Η φάση θα έπρεπε να σταματήσει την στιγμή που οι διαιτητές τιμώρησαν τον προπονητή του Παναθηναϊκού κάτι που φάνηκε και από το σάστισμα στη συνέχεια του ματς, όταν για μερικά δευτερόλεπτα δεν δόθηκε τίποτα από τους ρέφερι που στη συνέχεια υπέδειξαν αντιαθλητικό φάουλ στον Ναν.

Σχετικά άρθρα