Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > STOIXIMAN SUPER LEAGUE > Δημοσιεύματα από Μεξικό για ΑΕΚ, Αλμέιδα και Τσίβας!

Δημοσιεύματα από Μεξικό για ΑΕΚ, Αλμέιδα και Τσίβας!

Μετά τον Ορμπελίν Πινέδα τα μεξικανικά ΜΜΕ απασχολεί πλέον ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα!

ΑΕΚ ΑΛΜΕΪΔΑ

Αυτή τη φορά τα δημοσιεύματα από τη χώρα της Κεντρικής Αμερικής «βάζουν στο κάδρο» τον προπονητή της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα. Τι λένε λοιπόν τα δημοσιεύματα;

Αναφέρουν πως η Τσίβας βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά την απόλυση του πρώην άσου της Ρεάλ, Φερνάντο Γκάγκο. Και ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι εκείνο του Πελάδο. Η Τσίβας έχει στο μεταξύ αλλάξει εννιά προπονητές. Ωστόσο, δεν έχει καταφέρει να βρεθεί στη Γη της Επαγγελίας και να πανηγυρίσει ένα πρωτάθλημα.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα από τα ΜΜΕ του Μεξικού. Υπάρχει γνώση πως o Mατίας Αλμέιδα έχει συμβόλαιο σε ισχύ με την ΑΕΚ έως το καλοκαίρι του 2028. Συνεπώς, η υπόθεσή του δεν είναι καθόλου απλή αλλά ούτε εύκολη. Η ΑΕΚ έχει μεριμνήσει και του έχει βάλει υψηλή ρήτρα αποδέσμευσης. Όμως, μένει να αποδειχθεί πόση βάση έχουν τα δημοσιεύματα και εάν οι Μεξικανοί πρόκειται να επιμείνουν.

«Ο Αλμέιδα είναι κορυφαία επιλογή για την Τσίβας αλλά έχει πλουσιοπάροχο μισθό στην ΑΕΚ. Γίνεται λόγος έτσι για το πόσο περίπλοκο θα ήταν να φύγει ο Αλμέιδα από την Ελλάδα από τη στιγμή που υπάρχει η ρήτρα των 10 εκατομμυρίων ευρώ. Η υψηλή ρήτρα που έχει με την ΑΕΚ οφείλεται στην επέκταση του συμβολαίου: έως το 2028 εκτός από τον σημαντικό μισθό που λαμβάνει. Έτσι αυτοί οι λόγοι μπορούν να είναι ένας παράγοντας για να μην δούμε τον Αλμέιδα ως επιλογή στην Τσίβας την επόμενη χρονιά», μεταφέρουν οι Μεξικανοί.

Σχετικά άρθρα