Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > STOIXIMAN SUPER LEAGUE > Μένει ή φεύγει; Σε ένα ματς, ο Αντρέ Όρτα ίσως ξέρει εάν θα συνεχίσει στην Μπράγκα ή όχι!

Μένει ή φεύγει; Σε ένα ματς, ο Αντρέ Όρτα ίσως ξέρει εάν θα συνεχίσει στην Μπράγκα ή όχι!

Το καλοκαίρι ο Αντρέ Όρτα έμεινε, όμως, δεν σημαίνει πως θα συμβεί το ίδιο και τον Ιανουάριο. Ποιο ματς μπορεί να κρίνει το μέλλον του στην Μπράγκα;

Αντρέ Όρτα Ολυμπιακός

Αποτέλεσε ένα από τα θέματα του καλοκαιριού στον Ολυμπιακό. Ο Αντρέ Όρτα έφτασε κοντά στην επιστροφή του στο Λιμάνι, όμως στο φινάλε, παρέμεινε στην Μπράγκα

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ ανέλαβε τα ηνία της πορτογαλικής ομάδας και έκρινε πως τον χρειαζόταν, ως μέλος του συνόλου του. Κάπως έτσι, η πολυπόθητη επιστροφή του στα «ερυθρόλευκα» δεν κατέστη εφικτή.

Μάλιστα, όχι απλώς έμεινε τελικά, αλλά έκανε δική του και τη φανέλα με τον αριθμό «10»!

«Ζεστή» εκκίνηση, αλλά μετά… πάγος

Στα πρώτα ματς της σεζόν, ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού έδειχνε πως πράγματι υπολογίζει στην παρουσία του Αντρέ Όρτα. Ξεκινούσε βασικός στην πλειονότητα των παιχνιδιών και είχε μοιράσει μάλιστα, δύο ασίστ.

Ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Κόντρα σε Νασιονάλ και Ρίο Άβε, ο χρόνος του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού μειώθηκε αισθητά. Για να ακολουθήσει έπειτα, το ματς κόντρα στους «ερυθρόλευκους», για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League. 

Εκεί, ο 27χρονος ξεκίνησε βασικός, αλλά ήταν εκείνος που υπέπεσε σε ένα λάθος, από το οποίο προέκυψε το πρώτο γκολ των Πειραιωτών. 

Τι ακολούθησε μετά; Αρχικά, έγινε αλλαγή στο 68ο λεπτό, όμως το πρόβλημα, ήρθε όταν ο Καρβαλιάλ επέλεξε να τον αφήσει εκτός αποστολής, στο ντέρμπι με αντίπαλο την Πόρτο, στο πορτογαλικό πρωτάθλημα!

Ένα ματς Κυπέλλου που κρίνει τον… Ιανουάριο

Πλέον, η συνέχεια της παρουσίας του στην Μπράγκα, φαίνεται πως κρέμεται από μία… κλωστή! Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία, η αναμέτρηση που έπεται για το εγχώριο κύπελλο, ίσως κρύβει και τις προθέσεις των δύο πλευρών. 

Στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης, αντιμετωπίζουν την Ντεζέμπρο εκτός έδρας. Ένα ματς, που αν ο Αντρέ Όρτα δεν πάρει χρόνο συμμετοχής, τότε θα φτάσει ένα βήμα από την πόρτα της εξόδου τον Ιανουάριο. 

Η σύνδεσή του με τον Ολυμπιακό είναι δεδομένη. Άλλωστε, η «μαγική» σεζόν που έζησε πέρυσι, δεν ξεχνιέται εύκολα. Κάτι που φάνηκε και από τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Όρτα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. 

Είναι άγνωστο εάν θα προκύψει εκ νέου θέμα επιστροφής του Πορτογάλου στον Πειραιά, τον χειμώνα. Προς το παρόν όμως, το δεδομένο είναι πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες, για την απόκτησή του.

Σχετικά άρθρα