Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > ΑΓΓΛΙΑ > Γουάιλντερ για Μπάλντοκ: «Απολάμβανες να τον προπονείς, οι παίκτες έχασαν έναν αδερφό» (video)

Γουάιλντερ για Μπάλντοκ: «Απολάμβανες να τον προπονείς, οι παίκτες έχασαν έναν αδερφό» (video)

«Σοκ» σε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη έχει προκαλέσει η είδηση για τον αδόκητο θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ, με τον προπονητή που συνεργάστηκε στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ να λέει το δικό του «αντίο». 

Τζορτζ Μπάλντοκ Κρις Γουάιλντερ

Ο Τζόρτζ Μπάλντοκ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 31 ετών. Ο αδόκητος χαμός του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού έχει «σοκάρει» όλο τον πλανήτη.  

Ο πρώην προπονητής του στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Κρις Γουάιλντερ, είπε το δικό του «αντίο» στον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή. Οι δύο τους ήταν για αρκετά χρόνια μαζί στην αγγλική ομάδα. Με τον Μπάλντοκ να παίρνει χρόνο συμμετοχής 134 φορές υπό τις οδηγίες του 57χρονου τεχνικού. 

Να υπενθυμίσουμε, πως ο Μπάλντοκ ήρθε στην Ελλάδα το περασμένο καλοκαίρι, αφήνοντας πίσω του μία πολυετή καριέρα στην Αγγλία.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του: 

«Είμαι πραγματικά έκπληκτος. Πραγματικά, νομίζω ότι φτάνουμε σε εκείνη την ηλικία που πηγαίνουμε σε ολοένα και περισσότερες κηδείες. 

Προφανώς στη ζωή σου χάνεις ανθρώπους που αγαπάς και σέβεσαι, αλλά αυτό είναι εντελώς διαφορετικό για τον καθένα Όλοι είναι απολύτως άναυδοι και είναι πραγματικά τραγικό. 

Δεν ήταν από τους παίκτες που έμπαινε στα πρωτοσέλιδα, αλλά ο Τζορτζ ήταν μία τεράστια προσωπικότητα, ένας τεράστιος ηγέτης, ένας τεράστιος φορέας πολιτισμού. Ήταν η επιτομή για τα πάντα, εντός και εκτός γηπέδου. 

Ήταν ένας ταπεινός άνθρωπος, Είχαμε τους καυγάδες μας, τα ξεσπάσματά μας αλλά τα αφήναμε στην άκρη έχοντας ως στόχο και οι δύο το ίδιο αποτέλεσμα. 

Τώρα που το σκέφτομαι, οικογένειες έχασαν έναν γιο και παίκτες έχασαν έναν αδερφό. Αυτά τα αγόρια πήγαιναν στον πόλεμο μαζί με τον Τζορτζ που ανταποκρινόταν σε κάθε πρόκληση. 

Ήταν ένας παίκτης που απολάμβανες να προπονείς. Έδινε το μάξιμουμ σε κάθε ματς και αυτό ήθελε ο κάθε οπαδός της Σέφιλντ».

Δείτε το βίντεο με το «αντίο» του Γουάιλντερ στον Τζορτζ Μπάλντοκ:

Σχετικά άρθρα