Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ > Σε κατάσταση σοκ οι διεθνείς για Μπάλντοκ: Τι έλεγαν μεταξύ τους

Σε κατάσταση σοκ οι διεθνείς για Μπάλντοκ: Τι έλεγαν μεταξύ τους

Σοκαρισμένοι ήταν οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας, μετά την τραγική είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Μπάλντοκ

Ο αδόκητος χαμός του Τζορτζ Μπάλντοκ, το βράδυ της Τετάρτης (09/10) προκάλεσε σοκ παγκοσμίως. Όπως είναι λογικό, η αποστολή της Εθνικής που βρίσκεται στην Αγγλία, «πάγωσε» μόλις πληροφορήθηκε την συγκεκριμένη είδηση.

Οι ποδοσφαιριστές βρίσκονταν σε κατάσταση σοκ, ενώ προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με ανθρώπους που βρίσκονταν στην Αθήνα, προκειμένου να πληροφορηθούν τι ακριβώς συνέβη.

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι είχε συμβεί. «Δεν μπορεί να είναι αλήθεια, είναι εφιάλτης», ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

Πλέον, η Εθνική έρχεται αντιμέτωπη με μία πολύ δύσκολη κατάσταση και όπως είναι λογικό, το ματς με την Αγγλία, όχι απλώς περνά σε δεύτερη μοίρα, αλλά έχει και μικρή σημασία.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ για τον χαμό του Μπάλντοκ: 

«Με βαθύτατη θλίψη και οδύνη, η Εθνική Ομάδα και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποχαιρετά τον Τζορτζ Μπάλντοκ. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγραφεί ο ανθρώπινος πόνος που προκάλεσε η είδηση του αδόκητου χαμού ενός δικού μας, νέου, ανθρώπου. Η στιγμή επιβάλλει σιωπή. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Συλλυπητήρια από τη δεύτερη οικογένειά του. Αντίο…».

Υπενθυμίζουμε πως στον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, όπως και στον επόμενο με την Ιρλανδία. Παράλληλα, οι παίκτες θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια.

Σχετικά άρθρα