Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > ΑΓΓΛΙΑ > Η Premier League «αποχαιρετά» τον Τζορτζ Μπάλντοκ

Η Premier League «αποχαιρετά» τον Τζορτζ Μπάλντοκ

Η είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ προκάλεσε σοκ παγκοσμίως, με τις ομάδες της Premier League, να στέλνουν τα δικά τους μηνύματα.

Μπάλντοκ Premier League

Το σοκ της είδησης για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ, σε ηλικία μόλις 31 ετών, ήταν μεγάλο. Όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά διεθνώς, με τις αγγλικές ομάδες μάλιστα, να στέλνουν τα δικά τους συλλυπητήρια μηνύματα. 

Αρχικά, η διοργάνωση της Premier League ανέφερε: «Είμαστε συντετριμμένοι για την απώλεια του George. Οι σκέψεις όλων στην Premier League είναι με την οικογένειά του και τους φίλους του σ’ αυτή την απίστευτα θλιβερή στιγμή».

Έπειτα, ακολούθησαν και οι υπόλοιποι σύλλογοι του αγγλικού πρωταθλήματος, μεταξύ των οποίων βρίσκονταν: 

Λίβερπουλ: «Τόσο άσχημα νέα. Οι σκέψεις της Λίβερπουλ είναι με την οικογένεια του George και τους φίλους του».

Τσέλσι: «Τόσο θλιβερά νέα. Οι σκέψεις όλων στην Τσέλσι είναι με τους αγαπημένους του George σ’ αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές. Αναπαύσου εν ειρήνη George».

Έβερτον: «Οι σκέψεις όλων στην Έβερτον είναι με την οικογένεια και τους φίλους του George σ’ αυτές τις πολύ λυπηρές και δύσκολες στιγμές».

Μάντσεστερ Σίτι: «Οι σκέψεις όλων στη Μάντσεστερ Σίτι είναι με την οικογένεια και τους φίλους του George αυτές τις λυπηρές στιγμές».

Μπράιτον: «Πραγματικά λυπούμαστε που ακούμε αυτά τα θλιβερά νέα. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογενεια του Τζορτζ και τους φίλους του και όσους τον αγαπούσαν τόσο πολύ, στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ».

Γουλβς: «Τόσο τραγικά νέα. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του Τζορτζ.σε αυτήν την τόσο δύσκολη στιγμή».

Σχετικά άρθρα