Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > STOIXIMAN SUPER LEAGUE > Φαμπρίτσιο Ρομάνο: «Ο Ριμπάλτα ταιριάζει στο φιλόδοξο πρότζεκτ του Μάριου Ηλιόπουλου για την ΑΕΚ!»

Φαμπρίτσιο Ρομάνο: «Ο Ριμπάλτα ταιριάζει στο φιλόδοξο πρότζεκτ του Μάριου Ηλιόπουλου για την ΑΕΚ!»

Ο έγκριτος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, πήρε θέση για την συνεργασία του Χαβιέρ Ριμπάλτα με την ΑΕΚ!

Ρομάνο ΑΕΚ Ριμπάλτα

Η έναρξη της συνεργασίας μεταξύ του Χαβιέρ Ριμπάλτα και της ΑΕΚ, δεν πέρασε απαρατήρητη ούτε από τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο!

Το πρωί της Δευτέρας (09/10), η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ενημέρωσε για την συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, με τον Ισπανό να αναλαμβάνει τον ρόλο του Διευθυντή Ποδοσφαίρου. 

Μάλιστα, ο Μάριος Ηλιόπουλος δήλωσε σχετικά με το συγκεκριμένο γεγονός: «Από σήμερα 9 Οκτωβρίου τα μάτια όλης της Ευρώπης, είναι πάνω στην ΑΕΚΑΡΑ μας και στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο λοιπόν, πήρε θέση για την συνεργασία του Ριμπάλτα με την ΑΕΚ, κάνοντας μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Συγκεκριμένα, ο έγκριτος δημοσιογράφος τόνισε πως ο ιδιοκτήτης της «Ένωσης» ήθελε ένα πρόσωπο, για να τεθεί επικεφαλής ενός φιλόδοξου πρότζεκτ.

Αναλυτικά, όσα αναφέρει η ανάρτηση του Φαμπρίτσιο Ρομάνο:

«Ο πρώην διευθυντής της Μαρσέιγ, Χαβιέρ Ριμπάλτα, υπέγραψε στην ΑΕΚ ως διευθυντής ποδοσφαίρου. Ο πρόεδρος, Μάριος Ηλιόπουλος, ήθελε να φέρει ένα σημαντικό στέλεχος ως επικεφαλής ενός φιλόδοξου πρότζεκτ και κατέληξε στη συμφωνία μαζί του». 

Σχετικά άρθρα