Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > STOIXIMAN SUPER LEAGUE > «Έκλεισε ο Χαβιέρ Ριμπάλτα στην ΑΕΚ!» 

«Έκλεισε ο Χαβιέρ Ριμπάλτα στην ΑΕΚ!» 

Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Νικολό Σκίρα, η ΑΕΚ «έκλεισε» τον Χαβιέρ Ριμπάλτα, για τη θέση του διευθυντή ποδοσφαίρου.  

ΑΕΚ Χαβιέρ Ριμπάλτα

Η ΑΕΚ έχει προβεί σε πολλές αλλαγές το τελευταίο διάστημα. Μία από αυτές είναι και η παραίτηση του Παναγιώτη Κονέ. Οι ιθύνοντες της ομάδας είχαν ως Νο. 1 στόχο για αντικαταστάτη του τον Χαβιέρ Ριμπάλτα

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Νικολό Σκίρα, οι δύο πλευρές συμφώνησαν και ο Καταλανός θα είναι ο νέος διευθυντής ποδοσφαίρου της «Ένωσης».  

Αναλυτικά, η δημοσίευση του Νικολό Σκίρα: 

«Υπάρχει συμφωνία, ο Χαβιέρ Ριμπάλτα θα είναι ο νέος διευθυντής ποδοσφαίρου της ΑΕΚ». 

Το βιογραφικό του Χαβιέρ Ριμπάλτα  

Ο 44χρονος έχει μεγάλη εμπειρία από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, καθώς ήταν σκάουτερ σε Μίλαν και Τορίνο, επικεφαλής στο τμήμα σκάουτινγκ σε Νοβάρα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους, αλλά και τεχνικός διευθυντής στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.  

Ποια ήταν η τελευταία δουλειά του; 

Τον τελευταίο χρόνο βρίσκεται χωρίς ομάδα. Ωστόσο, η τελευταία του δουλειά στον χώρο του ποδοσφαίρου ήταν ως διευθυντής ποδοσφαίρου στη Μαρσέιγ.  

Στη Γαλλία έμεινε συνολικά για κάτι παραπάνω από ένα χρόνο πριν αποχωρήσει. 

Πριν τους Μασσαλούς ήταν στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην Πάρμα. Εκεί, ο Ισπανός είχε καθήκοντα διευθύνων σύμβουλου, μέχρι να αποχωρήσει το 2022.  

Η ΑΕΚ (αν επιβεβαιωθεί το δημοσίευμα) προσθέτει στο δυναμικό της έναν άνθρωπο με εξαιρετικό βιογραφικό. Μένει να φανεί αν ο… γάμος με τους «κιτρινόμαυρους» θα έχει την ίδια κατάληξη όπως και με τις προηγούμενες του ομάδες. 

Σχετικά άρθρα