Αρχική > ΜΠΑΣΚΕΤ > EUROLEAGUE > Φακούντο Καμπάτσο: «Καμπάνα» μιας αγωνιστικής και πρόστιμο για το… πέσιμο στους διαιτητές

Φακούντο Καμπάτσο: «Καμπάνα» μιας αγωνιστικής και πρόστιμο για το… πέσιμο στους διαιτητές

Με μία αγωνιστική και πρόστιμο τιμωρήθηκε ο Φακούντο Καμπάτσο για την έκρηξή του προς τους διαιτητές στο φινάλε της πρεμιέρας της Ρεάλ στο Μόναχο.

Με ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής από τις υποχρεώσεις της Ρεάλ στην Euroleague τιμωρήθηκε ο έξαλος με τους διαιτητές στο φινάλε της πρεμιέρας της Ρεάλ στο Μόναχο, Φακούντο Καμπάτσο.

Με… ζόρια ξεκίνησε η σεζόν 2024-25 για τη «Βασίλισσα», η οποία μετά την απώλεια του ισπανικού Super Cup από τη φοβερή και τρομερή Ουνικάχα Μάλαγα του Ιμπάν Ναβάρο, την «πάτησε» τόσο στην πρεμιέρα της Liga Endessa όσο και σε εκείνη της Euroleague με τη Μπάγερν στη Γερμανία.

Ένα ματς που κρίθηκε στην… κόψη του ξυραφιού, με πολλές ανατροπές και ένταση στο φινάλε. Τα πνεύματα οξύνθηκαν και οι παλμοί ανέβηκαν στα τελευταία δευτερόλεπτα όταν οι διαιτητές αποφάσισαν non call στην απόπειρα του Φακούντο Καμπάτσο να κερδίσει/εκβιάσει φάουλ στην προσπάθεια για σουτ τριών πόντων.

Ο Αργεντινός «μάγος» βγήκε από τα ρούχα του, θύμισε… μαινόμενο ταύρο και εν τέλει τιμωρήθηκε με «καμπάνα» μίας αγωνιστικής. Η διοργανώτρια αρχή είχε ενημερώσει πως θα ξεκινήσει διαδικασία πειθαρχικού ελέγχου για την εν λόγω φάση και εν τέλει έθεσε τον Καμπάτσο νοκ άουτ από τον αγώνα με την Παρτιζάν. Μεταξύ άλλων, δεδομένο ήταν και το χρηματικό πρόστιμο (5.00 ευρώ) που του επέβαλε για ενέργειες που αντιπροσωπεύουν έλλειψη σεβασμού προς τους διαιτητές» σύμφωνα με τον Πειθαρχικό Κώδικα Μπάσκετ της Euroleague.

Συνεπώς οι «μερένγκες» θα προσπαθήσουν να ανοίξουν λογαριασμό στη Μαδρίτη απέναντι στην ολοκαίνουργια Παρτιζάν χωρίς τον ηγέτη της περιφερειακής τους γραμμής που ήταν και ο κορυφαίος της πρεμιέρας

Σχετικά άρθρα