Σχετικά με εμάς

Το ole.gr είναι αθλητικό site με έδρα την Αθήνα. Ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2024.

Το ole.gr έγινε διαθέσιμο στο κοινό την 1η Οκτωβρίου του 2024, είναι powered by Betarades και ανήκει στην εταιρεία-κολοσσό Better Collective, που δραστηριοποιείται σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Ποια είναι η Better Collective

Η Better Collective είναι ένας όμιλος ψηφιακών αθλητικών μέσων που διαχειρίζεται ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο εθνικών και παγκόσμιων σημάτων αθλητικών μέσων ενημέρωσης. Iδρύθηκε στη Δανία το 2004, παραμένει υπό την άμεση διαχείριση των αρχικών ιδρυτών της, Jesper Søgaard και Christian Kirk-Rasmussen. Από την ίδρυσή της, έχει υποστεί σημαντική ανάπτυξη με γνώμονα τις επιτυχημένες εξαγορές για να πραγματοποιήσει το φιλόδοξο όραμά μας να γίνουμε ο κορυφαίος όμιλος ψηφιακών αθλητικών μέσων. Με έδρα την Κοπεγχάγη της Δανίας, η Better Collective λειτουργεί σε περισσότερα από 20 γραφεία σε όλο τον κόσμο.

Περιεχόμενο στο ole.gr

Στο ole.gr μπορείτε να βρείτε αθλητικές ειδήσεις από κάθε σπορ. Πάντα έγκυρες και επαληθευμένες, αλλά και απόψεις για κάθε ζήτημα της επικαιρότητας.

Αφιερώματα, συνεντεύξεις και πολύ digital περιεχόμενο. Το πρωτογενές υλικό, αποτελεί τη βασική προτεραιότητά μας, κάτι που φροντίζουμε να τηρούμε απαρέγκλιτα και στα social media μας.

Μακροχρόνια στρατηγική

Στόχος του ole.gr είναι να παρουσιάσει μια «φρέσκια» ματιά στα σπορ στην Ελλάδα. Χωρίς τοξικότητα και χρωματισμένα γυαλιά, με τους πρωταγωνιστές, δηλαδή τους αθλητές και τα τιμ που τους περιτριγυρίζουν, στο επίκεντρο.

Το digital περιεχόμενο αποτελεί το βασικό ζητούμενο, αλλά και την ειδοποιό διαφορά στο εγχείρημά του, έτσι ώστε να «δέσει» αρμονικά, με τον γραπτό λόγο και τις αρετές της δημοσιογραφίας.