Όροι Χρήσης

Καλώς ήρθατε στο ole.gr!

Ελπίζουμε να απολαύσετε τη σελίδα μας. Αυτοί οι Όροι Χρήσης (οι “Όροι”) διέπουν την πρόσβασή σας και τη χρήση του ιστότοπου ole.gr (ο “Ιστότοπος”) που παρέχεται από την Better Collective Greece P.C., με κύρια έδρα, στη διεύθυνση Γ. Μαύρου και Κων. Καραμανλή 66, Άγιος Ιωάννης, Καλαμαριά/Θεσσαλονίκη 55134, Ελλάδα, Αριθμός Εταιρείας: 126531906000 (“BC”, “Εμείς”, “Εμάς” ή “Μας”). Σκοπός μας είναι να κάνουμε τον Ιστότοπο όσο πιο απολαυστικό γίνεται για εσάς, ωστόσο, χρειάζεται να θέσουμε κάποιους κανόνες. Παρακαλούμε διαβάστε αυτούς τους Όρους, την Πολιτική Απορρήτου μας και την Πολιτική Cookies με προσοχή πριν περιηγηθείτε και χρησιμοποιήσετε τον Ιστότοπο. Αν δε συμφωνείτε με όλους αυτούς τους Όρους, δεν θα πρέπει να έχετε πρόσβαση ή να χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπο. Θεωρούμε ότι η συμμετοχή σας και η χρήση του Ιστότοπου αποτελεί αποδοχή αυτών των Όρων.

Πρέπει να είστε τουλάχιστον 18 ετών ή να έχετε την συγκατάθεση του νόμιμου κηδεμόνα σας για να έχετε πρόσβαση και να χρησιμοποιήσετε τον Ιστότοπό μας.

Το δικαίωμα πρόσβασης και/ή χρήσης του Ιστότοπου (περιλαμβανομένων προϊόντων που διαφημίζονται) μπορεί να περιοριστεί σε ορισμένες δικαιοδοσίες. Είστε υπεύθυνοι για τη συμμόρφωση με όλους τους νόμους που ισχύουν σε σχέση με την πρόσβαση και χρήση του Ιστότοπου.

  1. Περιεχόμενο στον Ιστότοπο 1.1 Όλο το περιεχόμενο που παρέχουμε στον Ιστότοπο δημιουργήθηκε με τη μέγιστη μέριμνα. Είμαστε υπεύθυνοι για όλο το περιεχόμενο στον Ιστότοπο. Ωστόσο, σε ορισμένα τμήματα του Ιστότοπου, μπορούμε επίσης να αναφερθούμε σε περιεχόμενο ορισμένων ιστότοπων τρίτων. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ακρίβεια, πληρότητα και επικαιρότητα αυτών. Όταν αποχωρείτε από τον Ιστότοπο, οι ιδιοκτήτες της σελίδας που επισκέπτεστε είναι υπεύθυνοι για το περιεχόμενό τους.
  2. Χρήση του Ιστότοπου 2.1 Σας παραχωρούμε μια προσωπική περιορισμένη άδεια να χρησιμοποιείτε και να έχετε πρόσβαση στον Ιστότοπο μόνο με τον τρόπο που επιτρέπεται από αυτούς τους Όρους. Η άδειά σας δεν είναι αποκλειστική, μπορεί να ανακληθεί από εμάς και δεν μπορείτε να την μεταβιβάσετε σε άλλους. Όλα τα δικαιώματα που δεν σας παραχωρούνται με αυτούς τους Όρους είναι κρατημένα για εμάς.2.2 Δεν επιτρέπεται να:
    • εκμεταλλευτείτε εμπορικά τον Ιστότοπο ή οποιοδήποτε από το περιεχόμενό του με οποιονδήποτε τρόπο,
    • τροποποιήσετε με οποιονδήποτε τρόπο οποιοδήποτε μέρος του Ιστότοπου ή του περιεχομένου,
    • διενεργήσετε, διευκολύνετε ή οργανώσετε εξόρυξη δεδομένων ή όποια διαδικασία web scraping σε σχέση με τον Ιστότοπο και/ή οποιοδήποτε περιεχόμενο,
    • κατασκευάσετε και οικοδομήσετε έναν παρόμοιο ή ανταγωνιστικό ιστότοπο, προϊόν ή Ιστότοπο.
    2.3 Μπορούμε να αποφασίσουμε να τροποποιήσουμε, αναστείλουμε ή τερματίσουμε τον Ιστότοπο (ολικά ή μερικά) οποιαδήποτε στιγμή, με ή χωρίς ειδοποίηση σε εσάς. Συμφωνείτε ότι δε θα είμαστε υπεύθυνοι για εσάς ή οποιονδήποτε τρίτο για οποιαδήποτε τροποποίηση, αναστολή ή τερματισμό του Ιστότοπου ή οποιουδήποτε μέρους αυτού.
    1. Πνευματική Ιδιοκτησία 3.1. Ο Ιστότοπος, όλο το πρωτότυπο περιεχόμενό του, οι λειτουργίες και η λειτουργικότητά του ανήκουν στην BC ή στους δικαιοδόχους της και προστατεύονται από διεθνείς κανονισμούς περί πνευματικών δικαιωμάτων, εμπορικών σημάτων και άλλους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας ή ιδιοκτησιακών δικαιωμάτων. 3.2. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε από τα υλικά στον Ιστότοπό μας για εμπορικούς σκοπούς, χωρίς να έχετε λάβει άδεια για κάτι τέτοιο από εμάς ή από τους δικαιούχους μας.
    2. Οι Προσωπικές σας Πληροφορίες 4.1. Η προστασία της ιδιωτικότητάς σας είναι σημαντική για Εμάς. Με αυτό κατά νου, έχουμε αναπτύξει την Πολιτική Απορρήτου, ώστε να κατανοήσετε πώς συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε, επικοινωνούμε, αποκαλύπτουμε και χρησιμοποιούμε τις προσωπικές πληροφορίες. Είμαστε δεσμευμένοι να διατηρούμε και να εφαρμόζουμε αυτές τις αρχές για να διασφαλίσουμε ότι η εμπιστευτικότητα των προσωπικών σας πληροφοριών προστατεύεται και διασφαλίζεται. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στην Πολιτική Απορρήτου μας.
    3. Πολιτική Email 5.1. Δεν θα στείλουμε κανένα email εκτός αν το ζητήσετε.
    4. Περιορισμός Ευθύνης 6.1. Ο Ιστότοπός μας και οι Ιστότοποι παρέχονται μόνο για προσωπική χρήση. Ως εκ τούτου, δεν φέρουμε ευθύνη σε εσάς για οποιαδήποτε απώλεια κερδών, απώλεια επιχείρησης, διακοπή επιχείρησης ή απώλεια επιχειρηματικής ευκαιρίας. 6.2. Δεν ευθυνόμαστε για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία που προκλήθηκε από τη χρήση του Ιστότοπου και/ή οποιουδήποτε από τους Ιστότοπούς μας, εκτός αν αυτή η απώλεια ή ζημία είναι αποτέλεσμα οποιασδήποτε ατέλειας στον Ιστότοπο και/ή στους Ιστότοπούς μας. 6.3. Αν υποχρεωθούμε να φέρουμε ευθύνη σε εσάς, αυτή η ευθύνη δεν θα υπερβαίνει τα συνολικά τέλη που πληρώσατε σε εμάς για τους Ιστότοπους μας κατά τη διάρκεια της δωδεκάμηνης (12) περιόδου πριν από το περιστατικό που προκάλεσε την ευθύνη και η ευθύνη μας προς εσάς, δεν θα υπερβαίνει το ποσό των EUR 100 (εκατό Ευρώ). 6.4. Κανένας από τους Όρους αυτούς, δεν περιορίζει την ευθύνη μας εκεί όπου απαγορεύεται από το νόμο να γίνει κάτι τέτοιο, για παράδειγμα, όπου η αμέλειά μας (ή αυτή των εργαζομένων ή πρακτόρων μας) προκαλεί θάνατο ή προσωπική βλάβη, ή υπήρξε απάτη ή ψευδής παρουσία.
    5. Αποζημίωση 7.1. Συμφωνείτε να υπερασπιστείτε και να αποζημιώσετε τη BC και όλους τους συνεργάτες μας και οποιονδήποτε από τους υπαλλήλους, διευθυντές, εργαζομένους και πράκτορες μας για οποιεσδήποτε αξιώσεις, όπως αιτίες αγωγής, απαιτήσεις, ανακτήσεις, απώλειες, ζημίες, πρόστιμα, ποινές ή άλλες δαπάνες ή έξοδα οποιασδήποτε φύσης, συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιοριζόμενων, σε εύλογες νομικές και λογιστικές αμοιβές που έρχονται από τρίτα μέρη ως αποτέλεσμα, παραβίασης των εν λόγων Όρων, καταπάτησης κάθε κανόνα και δικαιωμάτων τρίτων μερών και/η της χρήσης αυτού του Ιστότοπου.
    6. Αλλαγές σε αυτούς τους Όρους 8.1. Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε ή να τροποποιήσουμε αυτούς τους Όρους, οποιαδήποτε στιγμή. Οι αλλαγές αυτές θα δημοσιεύονται στον Ιστότοπο και θα αναφέρουν την Ημερομηνία Έναρξης Ισχύος. Η συνεχής χρήση από εσάς του Ιστότοπου, θα θεωρείται ως συγκατάθεση σας στους αναθεωρημένους Όρους. Αν δε συμφωνείτε με τους αναθεωρημένους Όρους, θα πρέπει να σταματήσετε τη χρήση του Ιστότοπου πριν από την έναρξη ισχύος των νέων Όρων.
    7. Νόμοι και Αρμοδιότητα 9.1. Αυτοί οι Όροι θα διέπονται και θα ερμηνεύονται σύμφωνα με τους νόμους της Ελλάδας, χωρίς αναφορά στις αρχές περί σύγκρουσης κανόνων δικαίου. Σε περίπτωση διαφοράς, είστε σύμφωνοι με την αρμοδιότητα των αρμόδιων δικαστηρίων στην Ελλάδα.
    8. Ειδοποιήσεις 10.1. Αν παρατηρήσετε, αντιληφθείτε ή επηρεαστείτε από τη συμπεριφορά άλλων χρηστών του Ιστότοπου ή από περιεχόμενο που παρέχεται από εμάς ή άλλους χρήστες του Ιστότοπου, που παραβιάζει τις διατάξεις αυτών των Όρων, την ηθική και τις καλές συνήθειες και την ισχύουσα νομοθεσία, σας ενθαρρύνουμε να μας ειδοποιήσετε, στέλνοντας ένα email στη διεύθυνση: info@ole.gr. Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι περιλαμβάνετε τις ακόλουθες πληροφορίες στο email σας: α. Τα προσωπικά σας δεδομένα, β. Τα δεδομένα του υπεύθυνου για την επιβλαβή πράξη, γ. Τα γεγονότα και τις περιστάσεις που θεωρείτε επιβλαβή, δ. Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που μπορεί να μας βοηθήσει στη λήψη μιας απόφασης.
    10.2. Αν έχετε οποιεσδήποτε προτάσεις, χρειάζεστε διευκρινίσεις για αυτούς τους όρους ή έχετε οποιεσδήποτε άλλες ανησυχίες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας email στη διεύθυνση: info@ole.gr.
    1. Διάφορα 11.1. Αυτοί οι Όροι αποτελούν τη συνολική συμφωνία μεταξύ σας και της BC σχετικά με τον Ιστότοπο και τη χρήση του. Αν οποιοδήποτε μέρος αυτών των Όρων κριθεί άκυρο ή μη εκτελεστό σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, τότε η άκυρη ή μη εκτελεστή διάταξη θα θεωρείται πως  αντικαθίστανται από μια έγκυρη, εκτελεστή διάταξη που ταιριάζει περισσότερο με την πρόθεση της αρχικής διάταξης, και οι υπόλοιπες διατάξεις στους Όρους θα συνεχίσουν να ισχύουν. Αν η BC αποτύχει να ενεργήσει σε περίπτωση παράβασης από εσάς ή από οποιονδήποτε άλλον, η BC δεν παραιτείται από το δικαίωμα της να ενεργήσει σε μελλοντικές ή παρόμοιες παραβάσεις. Επιτρέπεται να αναθέσετε ή να μεταβιβάσετε οποιαδήποτε από τα δικαιώματα ή τις υποχρεώσεις σας υπό αυτούς τους Όρους χωρίς δική μας συγκατάθεση. Εμείς μπορεί ελεύθερα να αναθέσουμε αυτούς τους Όρους.11.2. Αυτοί οι Όροι είναι διαθέσιμοι στη γλώσσα του Ιστότοπου. Οι ειδικοί Όροι και Προϋποθέσεις υπό τους οποίους συμφωνείτε, δε θα φυλάσσονται ατομικά από την BC.11.3. Οποιαδήποτε δικαιώματα που δεν παραχωρούνται ρητά εδώ, διατηρούνται.