Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > STOIXIMAN SUPER LEAGUE > ΑΕΚ: Μεγάλος κίνδυνος να «χάσει» Πινέδα, Λαμέλα και άλλους τέσσερις!

ΑΕΚ: Μεγάλος κίνδυνος να «χάσει» Πινέδα, Λαμέλα και άλλους τέσσερις!

Τι καλείται να αντιμετωπίσει ο Ματίας Αλμέιδα από εδώ και πέρα, αφού μετά τους τραυματισμούς, έκαναν την «εμφάνισή» τους και οι κάρτες.

Αλμέιδα ΑΕΚ Παναιτωλικός

Τα προβλήματα για τον Ματίας Αλμέιδα δεν σταματούν στους τραυματισμούς ή στην ήττα της ΑΕΚ από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Υπάρχουν σοβαρά ζητήματα, στα οποία καλείται να βρει λύση, αμέσως μετά τη διακοπή.

Οι Ρομπέρτο Περέιρα, Νόρντιν Άμραμπατ, Φραντζί Πιερό και Ορμπελίν Πινέδα αντίκρισαν την κίτρινη κάρτα στην πρώτη ήττα της ΑΕΚ στη φετινή Stoiximan Super League. Οι δύο πρώτοι έχουν από δύο κίτρινες κάρτες στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπως και οι Πήλιος, Ρότα, Γιόνσον και Λαμέλα.

Γιατί είναι πρόβλημα το συγκεκριμένο;

Από την έναρξη της περσινής σεζόν, οι τιμωρίες για τις κίτρινες κάρτες έχουν αλλάξει. Αν ένας παίκτης συμπληρώσει τρεις, τότε ο προπονητής του, εν προκειμένω ο Ματίας Αλμέιδα, διαλέγει ένα από τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια για να εκτίσει την ποινή.

Κάπως έτσι, οι Σταύρος Πήλιος, Λάζαρος Ρότα, Γενς Γιόνσον, Έρικ Λαμέλα, Ορμπελίν Πινέδα και Φράντζι Πιερό είναι στα «κόκκινα» στα ματς μετά τη διακοπή.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει ΠΑΟΚ (20/10, εντός), Πανσερραϊκό (26/10, εκτός), Άρη (29/10, εντός) και Ατρόμητο (03/11, εκτός). Ένα πρόγραμμα πολύ απαιτητικό, με ντέρμπι, που οι κάρτες συνήθως έχουν την τιμητική τους.

Εναλλακτικές, στο ρόστερ της «Ένωσης», σαφώς και υπάρχουν. Ο Λιβάι Γκαρσία πήρε χρόνο συμμετοχής στην τελευταία αγωνιστική. Ο Μαρσιάλ βγάζει το πλήρες πρόγραμμα της προπόνησης. Ο Οντουμπάτζο επιστρέφει, ενώ οι Χατζισαφί και Σιμάνσκι είναι διαθέσιμοι.

Ο πονοκέφαλος, όμως, παραμένει. Καθώς ο Ματίας Αλμέιδα, ίσως περίμενε πως μετά τη διακοπή, θα έχει όλο το ρόστερ στη διάθεσή του. Κάτι που δεν του επέτρεψαν οι τραυματισμοί. Όλα, όμως, είναι σε μια κλωστή.

Σχετικά άρθρα