Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > STOIXIMAN SUPER LEAGUE > Παναθηναϊκός: «Πλήγμα» με Ιωαννίδη, αγωνία και στην Εθνική!

Παναθηναϊκός: «Πλήγμα» με Ιωαννίδη, αγωνία και στην Εθνική!

Ο Φώτης Ιωαννίδης έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ντέρμπι «αιωνίων» και φέρνει… πονοκέφαλο στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς! Τι αναφέρει η πρώτη εκτίμηση.

Ιωαννίδης Παναθηναϊκός

Ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα προέκυψε για τον Παναθηναϊκό, στο ντέρμπι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Ο Φώτης Ιωαννίδης αποκόμισε ένα πρόβλημα τραυματισμού και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο!

Ο Έλληνας επιθετικός ένιωσε ενοχλήσεις, κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, στο ντέρμπι «αιωνίων» για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League

Το πρόβλημα ξεκίνησε περίπου στα μισά του πρώτου 45λεπτου, ωστόσο ο διεθνής φορ «έσφιξε» τα δόντια και προσπάθησε να συνεχίσει. 

Παρ’ όλα αυτά, εν τέλει «λύγισε» και ο Ντιέγκο Αλόνσο προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή. Στη θέση του πέρασε ο Άντραζ Σπόραρ. 

Ιωαννίδης: Αγωνία και στην Εθνική Ελλάδας

Το θέμα του Φώτη Ιωαννίδη πάντως, δεν απασχολεί αποκλειστικά τον Παναθηναϊκό, αλλά και την Εθνική Ελλάδας

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς περιμένει με αγωνία να δει το ζήτημα που αντιμετωπίζει ο Έλληνας επιθετικός, προκειμένου να γνωρίζει εάν θα τον έχει στη διάθεσή του, για τα επερχόμενα ματς του Nations League.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Αγγλία εκτός έδρας (10/10), αλλά και την Ιρλανδία στο Γ. Καραϊσκάκης (13/10), στη διακοπή που ακολουθεί, για τις εθνικές ομάδες.

Τι αναφέρει η πρώτη εκτίμηση

Η πρώτη εκτίμηση για τον τραυματισμό του Φώτη Ιωαννίδη, κάνει λόγο για θλάση.

Ωστόσο, αναμένεται να γίνει μαγνητική, προκειμένου να καταστεί σαφές το πρόβλημα, αλλά το διάστημα απουσίας του.

Σχετικά άρθρα