Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > EUROPA LEAGUE > Επέστρεψε «σβηστά» στις νίκες και ετοιμάζεται για ΠΑΟΚ η Βικτόρια Πλζεν!

Επέστρεψε «σβηστά» στις νίκες και ετοιμάζεται για ΠΑΟΚ η Βικτόρια Πλζεν!

Επόμενος ευρωπαϊκός σταθμος για τον ΠΑΟΚ, θα είναι η Βικτόρια Πλζεν και η τσέχικη ομάδα, επέστρεψε και πάλι στις νίκες, μετά από τέσσερα ματς.

ΠΑΟΚ Βικτόρια Πλζεν

Μετά τη Στεάουα Βουκουρεστίου, ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Βικτόρια Πλζεν, για την 3η αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Οι Τσέχοι αδυνατούσαν να γευτούν τη χαρά της νίκης για τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια, τόσο εντός, όσο και εκτός των συνόρων. Ωστόσο, στην 10η στροφή του πρωταθλήματός τους, κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Βικτόρια Πλζεν: Επιστροφή στις νίκες, κόντρα στην Παρντούμπιτσε

Η ερχόμενη ευρωπαϊκή αντίπαλος του ΠΑΟΚ, λοιπόν, Βικτόρια Πλζεν, υποδέχθηκε την Παρντούμπιτσε. Αν και είχε την κατοχή της μπάλας, δεν έφτανε πολύ εύκολα σε τελικές προσπάθειες. 

Ωστόσο, ευτύχησε να προηγηθεί στο 56ο λεπτό, χάρη στο γκολ του 19χρονου Τομ Σλόντσικ. Βρήκε δίχτυα με κοντινή προβολή και έτσι, έλυσε τον γόρδιο δεσμό για την ομάδα του.

Εν τέλει, το «τρίποντο» κλείδωσε με το τέρμα του Μίλαν Χάβελ. Ο 30χρονος αμυντικός σκόραρε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και έβαλε τέλος στα όνειρα της Παρντούμπιτσε, για κάποιο θετικό αποτέλεσμα. 

Πότε αντιμετωπίζει την Βικτόρια Πλζεν ο ΠΑΟΚ;

Η αναμέτρηση μεταξύ του ΠΑΟΚ και των Τσέχων, έχει προγραμματιστεί για τις 24 Οκτωβρίου, στην Τούμπα.

Σχετικά άρθρα