Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > EUROPA LEAGUE > Viral: Ισπανός σχολιαστής «τρελάθηκε» σε γκολ του Ελ Κααμπί στο Ολυμπιακός – Μπράγκα! (video)

Viral: Ισπανός σχολιαστής «τρελάθηκε» σε γκολ του Ελ Κααμπί στο Ολυμπιακός – Μπράγκα! (video)

Η ισπανική περιγραφή στο 1-0 από τον Ελ Κααμπί, στο Ολυμπιακός – Μπράγκα, δεν… υπάρχει και είναι θέμα χρόνου να γίνει viral!

Ελ Κααμπί Ολυμπιακός

Η επικίνδυνη αποστολή εξελίχθηκε σε «περίπατο» για τον Ολυμπιακό, χάρις τον Ελ Κααμπί! Με δύο δικά του γκολ, επικράτησε της Μπράγκα με 3-0 (03/10) και «έσπασε» το ρόδι στο φετινό Europa League.

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε την περσινή σεζόν. Όταν αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του Conference League και το όνομά του ξεπέρασε κατά πολύ, τα ελληνικά σύνορα.

Άλλωστε, υπήρξε ολόκληρο σίριαλ το περασμένο καλοκαίρι, για το μέλλον του. Ομάδες από κάθε γωνιά του πλανήτη, έδειξαν ενδιαφέρον. Στο φινάλε, όμως, επέλεξε την παραμονή του στον Ολυμπιακό!

Οι ιθύνοντες του συλλόγου νιώθουν ήδη δικαιωμένοι. Ο Ελ Κααμπί έχει «μπει» στη σεζόν με έξι γκολ σε οκτώ παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις. Το πρώτο του ευρωπαϊκό, όμως, εκτός από πανέμορφο, μάλλον θα είναι και viral! Ο λόγος; Η ισπανική περιγραφή του!

Συγκεκριμένα, λίγες ώρες μετά το ματς, κυκλοφόρησε ένα βίντεο από τη μετάδοση του Ολυμπιακός – Μπράγκα, σε κανάλι της Ισπανίας. Σε αυτήν, ο σχολιαστής αρχίζει να «ανεβάζει» την έντασή του, μόλις ο Ζέλσον Μαρτίνς κοντρολάρει την μπάλα.

Όταν μπήκε και το γκολ του Ελ Κααμπί; Εκεί «τρελάθηκε»! Κι αν θεωρείτε τη λέξη υπερβολική, απλώς δείτε το απόσπασμα!

Σχετικά άρθρα