Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > EUROPA LEAGUE > Ολυμπιακός: Το 3-5-2 μένει στην άκρη, υπάρχει χώρος για Μουζακίτη!

Ολυμπιακός: Το 3-5-2 μένει στην άκρη, υπάρχει χώρος για Μουζακίτη!

Οι σκέψεις του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το σχήμα και την αρχική ενδεκάδα στο Ολυμπιακός – Μπράγκα (03/10, 19:45).

Ολυμπιακός Μουζακίτης

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπράγκα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης (03/10, 19:45), στο πλαίσιο του League Phase του Europa League. Στόχος του, σαφώς το «τρίποντο», μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τη Λυών στη Γαλλία.

Εκεί, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ επέλεξε ως αρχικό σχήμα το 3-5-2 προκαλώντας έκπληξη. Άλλωστε, ήταν ένα σχήμα «άγνωστο». Τουλάχιστον, από την αρχή ενός ματς.

Η «συνταγή» δεν πέτυχε κι έτσι επιστρέφει όπως όλα δείχνουν, στο γνώριμο 4-3-3.

Οι περισσότερες θέσεις στην αρχική ενδεκάδα μοιάζουν κλεισμένες, ωστόσο υπάρχουν και «ανοιχτές». Κυρίως στα «φτερά» της επίθεσης, όπου Ζέλσον, Βέλντε και Μασούρας, διεκδικούν μία θέση βασικού.

Παράλληλα, ο 17χρονος Μουζακίτης, μετά την εξαιρετική του εμφάνιση απέναντι στον Ατρόμητο, δεν βγαίνει από την εξίσωση. Το κάθε άλλο!

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να τον ξεκινήσει ως βασικό, πλάι στους Έσε και Τσικίνιο. Δείγμα εμπιστοσύνης και στήριξης.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις; Ο Τζολάκης κάτω από τα δοκάρια, με Ροντινέι και Ορτέγκα στα μπακ. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Ρέτσος και Κάρμο.

Οι δύο θέσεις στα χαφ είναι κλεισμένες, ενώ η τρίτη «παίζεται» ανάμεσα σε Μουζακίτη και Ντάνι Γκαρθία.

Στα άκρα τρεις (Ζέλσον, Βέλντε, Μασούρας) διεκδικούν δύο θέσεις και στην κορυφή θα είναι ο Ελ Κααμπί.

Αυτούς επέλεξε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, για την αποστολή στο Ολυμπιακός – Μπράγκα:

Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Μπιανκόν, Κάρμο, Τσικίνιο, Κοστίνια, Ντάνι Γκαρθία, Ελ Καμπί, Μουζακίτης, Έσε, Ντόι, Ορτέγα, Πασχαλάκης, Πιρόλα, Ροντινέι, Ολιβέιρα, Στάμενιτς, Τζολάκης, Βέλντε, Γουίλιαν, Γιάρεμτσουκ, Ρέτσος, Κωστούλας και Ζέλσον Μαρτίνς.

Σχετικά άρθρα