Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > ΑΓΓΛΙΑ > «Πώς να μπεις δίπλα στους θρύλους της Τσέλσι;»: Ο απίθανος Πάλμερ και το χατ-τρικ, που του… λείπει για το ρεκόρ! (video) 

«Πώς να μπεις δίπλα στους θρύλους της Τσέλσι;»: Ο απίθανος Πάλμερ και το χατ-τρικ, που του… λείπει για το ρεκόρ! (video) 

Ο Κόουλ Πάλμερ «καθάρισε» σε ένα ημίχρονο τον αγώνα απέναντι στην Μπράιτον, σκοράροντας τέσσερα γκολ και «δηλώνοντας» πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Άλλωστε, αυτό το δείχνουν και οι αριθμοί του με τη φανέλα των «μπλε», μιας και με το χατ-τρικ που σημείωσε μοιράζεται μία ξεχωριστή πρωτιά με «θρύλους» της λονδρέζικης ομάδας!

H Τσέλσι χρειάστηκε ένα ημίχρονο και έναν μυθικό Κόουλ Πάλμερ, για να φύγει νικήτρια απέναντι στην Μπράιτον (28/09, 4-2), για την 6η αγωνιστική της Premier League.  

Απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον νεαρό Άγγλο. Σκόραρε τέσσερα γκολ σε 20’ λεπτά και έδειξε -για ακόμη μία φορά- πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση!  

Χάρης την εμφάνισή του αυτή, κατάφερε να βάλει το όνομά του με «χρυσά» γράμματα στα βιβλία της ιστορίας της Τσέλσι. Ισοφάρισε μία επίδοση, που μόνο «θρύλοι» της ομάδας είχαν καταφέρει.  

Συγκεκριμένα, μοιράζεται την πρωτιά μαζί με άλλους τρεις ποδοσφαιριστές, για τα πιο πολλά χατ-τρικ στην Premier League με τους «μπλε», φτάνοντας τα τρία.  

ΠΟΙΟΥΣ «ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ» Ο ΠΑΛΜΕΡ;

Χάσελμπαϊνκ, Λάμπαρντ και Ντρογκμπά είναι οι μοναδικοί που έχουν πανηγυρίσει τρεις φορές σε έναν αγώνα και πλέον δίπλα στα ονόματά τους θα βρίσκεται και αυτό του Πάλμερ.  

Το πιο εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι το πόσα ματς χρειάστηκαν για να φτάσουν τα τρία χατ-τρικ. Ο νυν ποδοσφαιριστής της Τσέλσι έχει «σπάσει» τα κοντέρ, καταφέρνοντάς το έχοντας αγωνιστεί μόλις σε 39 αγώνες στην Premier League! 

Ενώ, οι άλλοι τρεις χρειάστηκαν πολλές περισσότερες ευκαιρίες, απ’ ότι ο 22χρονος. Ο Χάσελμπαϊνκ είναι ο μοναδικός που έπαιξε κάτω από 150 φορές (136), για να πετύχει τρία χατ-τρικ! 

Την ίδια ώρα που στον Ντρογκμπά χρειάστηκαν 254 αγώνες σε επίπεδο Premier League, για να φτάσει τον… μαγικό αριθμό τρία.  

Από την άλλη, ο Φρανκ Λάμπαρντ, μπόρεσε να… πάρει την μπάλα σπίτι του ως ενθύμιο τρεις φορές, μετά από 429 αγώνες στο αγγλικό πρωτάθλημα ως παίκτης της Τσέλσι! 

Άραγε ο Πάλμερ θα καταφέρει να προσπεράσει τους «θρύλους» της ομάδας του; Την απάντηση μπορεί να μην την γνωρίζουμε, αλλά με τις εμφανίσεις του δείχνει πως το ρεκόρ είναι θέμα χρόνου… 

Αναλυτικά, οι αγώνες που ο Κόουλ Πάλμερ σκόραρε χατ-τρικ στην Premier League με την Τσέλσι: 

Τσέλσι vs Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4-3 (04/04/2024)  

Τσέλσι – Έβερτον 6-0 (15/04/2024) 

Τσέλσι – Μπράιτον 4-2 (28/09/2024) 

Σχετικά άρθρα