Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON > Ο Άρης την πρόκριση (1-0) στους «16», ο Εθνικός τις εντυπώσεις!

Ο Άρης την πρόκριση (1-0) στους «16», ο Εθνικός τις εντυπώσεις!

Ο Άρης δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στον Εθνικό, αλλά χάρις το γκολ του Νταρίντα στο 31′, επικράτησε με 1-0 (25/09) και πήρε το εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας! Τεράστιες χαμένες ευκαιρίες για τους γηπεδούχους.

Στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας θα συνεχίσει ο Άρης, σαφώς πιο δύσκολα απ’ ό,τι θα περίμενε! Κατάφερε να «λυγίσει» τον μαχητικό Εθνικό, επικρατώντας με 1-0 (25/09) στο μεταξύ τους παιχνίδι, στο Ελ Πάσο της Καλλιθέας.

Το «χρυσό» γκολ πέτυχε ο Βλάντιμιρ Νταρίντα στο 31ο λεπτό, για να κρίνει ένα ματς που θα μπορούσε να έχει τελείως διαφορετική τροπή, αν ο Σπύρος Γεωργούσης είχε αξιοποιήσει ένα από τα δύο μεγάλα χαμένα τετ-α-τετ που είχε, στο 38ο και στο 54ο λεπτό.

Οι πολλές αλλαγές ως αποτέλεσμα του εκτεταμένου rotation από τον Άκη Μάντζιο, δεν λειτούργησαν όπως θα περίμενε, αλλά τουλάχιστον, δεν κόστισαν την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Μάλιστα, στο 73ο λεπτό, Σαμόρα και Σαβέριο είχαν διπλή ευκαιρία για να «κλειδώσουν» το ματς, αλλά δεν κατάφεραν να την μετουσιώσουν σε γκολ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Εθνικός (Βαγγέλης Χαντές): Κούμπουλα, Χριστογιάννης (65’ Τσιμπόκας), Ζωγραφάκης, Τσατσαρής, Χατζηκυριάκος, Μαλάϊ, Σκεντεράι (65’ Παπαχρονόπουλος), Πολύζος, Γεωργούσης (71’ Μανδαμαδιώτης), Ερέρα (57’ Ποτουρίδης), Αντωνίου (65’ Νταούλιας).

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Μοντόγια, Ροζ, Μπράμπετς, Χουάνκαρ (65’ Φρίντεκ), Ζουλ (56’ Μόντσου), Νταρίντα (88’ Σιφουέντες), Φετφατζίδης (56’ Μανού Γκαρθία), Ντιαντί (56’ Σίστο), Σαβέριο, Ζαμόρα.

Σχετικά άρθρα